Ce înseamnă atunci când te mănâncă palmele

29.06.2015
Ce înseamnă atunci când te mănâncă palmele

Ți s-a întâmplat de multe ori să te mănânce palmele sau măcar una dintre ele? Află ce prevestește mâncărimea care nu îți dă pace.

În chiromanţie, mai exact în arta ghicitului în palmă, atunci când te mănâncă palmele este un semn că noi energii trec prin mâinile şi braţele din corpul nostru. Palma dreaptă este cea activă, în timp ce palma stângă este cea pasivă.

Atunci când te mănâncă palma stângă, înseamnă că vei avea nevoie de ajutor sau de anumite servicii, iar asta de cele mai multe ori te costă bani. Când te mănâncă palma dreaptă înseamnă că energia iese din corpul tău sub forma unui produs sau serviciu pentru care probabil că vei fi plătit. Conform credintelor populare, dacă simți că te mănâncă palma dreaptă, atunci însemnă că în curând vei avea parte de un câștig material nesperat.

Pentru a nu-ți risipi norocul, nu trebuie să încerci să atenuezi mâncărimile sub nicio formă. Așa cum baba suferă la frumusețe, în acest caz trebuie să înduri și pentru bogăție.

În termeni medicali însă, trebuie să țineți cont de faptul că mâncărimea din palme se numeşte prurit şi este cel mai frecvent simptom dermatologic, putând fi provocat de mulţi factori interni şi externi, putem vorbi de prurit atunci când senzaţia de mâncărime durează şi revine chiar dacă te scarpini.

De asemenea, unele infecţii fungice sau bacteriene se pot manifesta prin mâncărimi la nivelul palmelor şi tălpilor. În aceste cazuri pielea palmei poate fi  iritată, înroșită sau inflamată.

Sursa foto: kfetele.ro