Connect with us

Stil

Alege rapid figura geometrică PREFERATĂ și vezi ce spune despre PERSONALITATEA ta!

Personalitatea ta poate fi devoalată cu ajutorul unor figuri geometrice. Psihologii și matematicienii fac des legături între felul în care gândim și formele pe care le alegem pentru a ne exprima ideile, incluzând aici până și figurile geometrice.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești bine de tot care este figura ta geometrică preferată și să o alegi din imaginea din interiorul acestui articol. După ce ai ales figura ta preferată, descoperă cum îți descrie aceasta personalitatea.PERSONALITATEA 3

Ce spune figura preferată despre personalitatea ta:
DACĂ AI ALES TRIUNGHIUL…
Ești o persoană foarte ambițioasă. Tinzi spre cercurile înalte ale societății și pentru a-ți atinge scopul ești în stare de aproape orice. Pentru tine banii, faima și luxul sunt cele mai importante lucruri în viață. Poți ajunge să îi desconsideri pe cei care nu visează la ce e mai scump și mai frumos pe lumea asta.

DACĂ AI ALES CERCUL…
Ești o persoană greu de apucat de un picior, și asta deoarece bunătatea și jovialitatea ta șochează într-o haită de lupi. Ești o persoană solară, oferi multă iubire și îți concentrezi toate activitățile pe a face bine celor din jur. Pentru tine fericirea e mai importantă decât adevărul sau banii ori alte lucruri materiale.

DACĂ AI ALES PĂTRATUL…
Ești o persoană destul de rigidă, de căpoasă. Ai o concepție învechită despre lume. Spiritul tău tradiționalist are și o explicație: cauți mereu confortul iar atunci când te întâlnești cu ineditul, te panichezi automat.

DACĂ AI ALES ROMBUL…
Ești o persoană misterioasă și greu de definit într-o singură frază. Ești deschisă la orice aventură, la orice experiență, atâta vreme cât cel sau cea cu care o trăiești este o persoană la fel de nebunatică și de visătoare ca tine.

DACĂ AI ALES DREPTUNGHIUL…
Pui mare preț prietenie și fidelitate, mai ales în relațiile de cuplu. Te consumi foarte mult pentru orice în viață, însă o faci cu bună credință. Tu ești genul de om care atunci când vrea să facă un bine, mereu o dă în bară.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top