Ce înseamnă când visezi șarpe

17.05.2017
Ce înseamnă când visezi șarpe

Șarpele în vis este un simbol destul de comun, iar el nu anunță de obicei lucruri foarte bune. În continuare, vom afla ce înseamnă atunci când visezi șarpe.

Visul cu șarpe înseamnă, de regulă, trădare dintr-un loc de unde te aștepți mai puțin, iar evenimentele care vor urma nu vor avea o turnură foarte plăcută. Simbolul șarpelui duce cu gândul la ură, trădare și defăimare.

Dacă visezi că ești mușcat se șarpe, acest lucru semnifică temeri și îngrijorări ascunse, care vă amenință. Alternativ, poate însemna și că anumiți oameni vor să îți facă rău.

Dacă visezi un șarpe de casă sau în casă, acest lucru simbolizează suferința în iubire. Dacă visezi un șarpe care fuge, se anunță vremuri tulburi. O mulțime de șerpi agresivi semnifică, de obicei, neplăceri în viață sau femei viclene care te vor amăgi. Un șarpe mare care îți apare în vis sugerează că ești înșelat, iar un șarpe mic anunță necazuri. Visele cu șerpi cu clopoței sugerează un avertisment, un eveniment care te va afecta în viitorul apropiat.

Un șarpe de culoare neagră în vis anunță primejdie sau pesimism, iar un șarpe roșu te avertizează să stai departe de ceva care îți poate face rău.

Cu toate acestea, nu toate viseze în care apare șarpele anunță ceva rău. Astfel, șarpele în iarbă anunță un noroc în amor. Șarpele de culoare galbenă anunță că a venit timpul să îți rezolvi o problemă. Un șarpe care înoată liniștit în ape calme sugerează emoții pozitive, iar șarpele mort sugerează că un pericol major a trecut.

Experții în tălmăcirea viselor mai spun că un șarpe roz anunță sosirea cuiva de departe, iar șarpele verde este un simbol pentru speranță și conexiuni profunde.

Citește și: Ce înseamnă când visezi că pici în gol. Semnificația viselor

Citește și: Ce înseamnă când visezi sânge – Semnificația viselor

Citește și: Ce înseamnă dacă visezi că omori pe cineva