Connect with us
Ai avut un vis și te întrebi ce înseamnă când visezi acel lucru? Ai visat că pici în gol și vrei să știi ce înseamnă?

Stil

Ce înseamnă când visezi că pici în gol. Semnificația viselor

Ți s-a întâmplat să visezi că pici în gol? Ai visat că ai căzut din pat sau de pe marginea unei stânci? Ce înseamnă când visezi că pici în gol.

Vidul sau abisul într-un vis capătă sens în funcție de modul în care răspunzi la el. Acest vis sugerează o situație sau o stare de spirit. Unoeri, abisul sugerează spiritul fără formă situat în interiorul sau în centrul întregii vieți.

Ce semnifică când visezi că pici în gol

Când visezi că pici în gol poate însemna teamă: frica de a pierde controlul, pierderea identității, frica de eșec. Confruntarea cu aceste temeri sau griji se ascunde în interiorul nostru. Mai poate însemna lipsa de încredere sau inconștiența. Lipsa de încredere va împiedica în mod evident performanța în abordarea dificultăților reprezentate de abis.

Visul mai poate fi tradus că nu te temi: a fi capabil să îți asumi riscuri, să nu-ți fie frică de boală și de moarte într-un mod paralizant. Acest vis poate sugera depășirea propriilor limite, concepte, experiența prezentă. Este aspectul conștiinței umane existente dincolo de lucruri opuse, cum ar fi bine și rău, corect și greșit.

În viață ne putem întâlni la un moment dat cu o experiență care semnifică goliciune, care nu are nicio formă, niciun viitor, niciun trecut, nimic. Acest lucru poate fi o experiență foarte infricoșătoare, deoarece acest vid, dă senzația că totul este departe.

Citește și: Ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții – Semnificația viselor

În cazul în care sunteți îndrăgostiți, întâlnirea cu vidul pare să spună că nimic nu contează, nimic nu este important, deoarece, în cele din urmă totul este nul, totul este gol. Lucru ciudat este că, dacă îndrăznim să îndeplinim experiența vidului se poate transforma în ceva minunat. Pentru că „nimic” are posibilitatea să fie „tot”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top