Connect with us

Stil

Ce problemă sufletească ascunde fiecare durere a corpului

Ce problemă sufletească ascunde fiecare durere din corp:

1. DACĂ TE DOARE CAPUL…
Dacă simți că îți tună capul de durere, mai ales în zona tâmplelor, nemaisuportând pulsațiile foarte tari, problema pentru care s-a ajuns aici poate fi rezolvată. Durerea de cap ascunde frustrările neexprimate la timp, stresul și invidia față de ceilalți.

2. DACĂ TE DOR UMERII…
Ai o problemă emoțională foarte mare, pe care îți este rușine să o spui cuiva. Umerii simbolizează, în acest caz, greutățile pe care trebuie să le cari în spate. Se spune că fiecare om are propria sa cruce, iar pentru eliberarea acesteia, cel mai indicat ar fi să stai de vorbă cu cineva.

3. DACĂ TE DOARE INIMA…
Suferi de dragoste neîmpărtășită sau ai emoții puternice în fața unei situații necunoscute care nu mai poate fi evitată.

4. DACĂ TE DOARE FUNDUL…
Despre durerea posteriorului, multă lume face o serie de glume și îl numește în fiecare conversații pentru a exprima că de fapt nu îi doare nimic. Durerea fundului ascunde lipsa de inactivitate cauzată de teama de a socializa. Îți este frică cum te vor privi ceilalți dacă te ridici de pe scaun.

5. DACĂ TE DOARE SPATELE…
Te preocupă situația financiară excesiv de mult, astfel încât nu mai ai timp să te bucuri de micile plăceri ale vieții.

6. DACĂ TE DOR COATELE…
Nu te poți plia pe situațiile noi care apar în viața ta. Ai frecvente stări de anxietate. Cotul, în acest caz, reprezintă singurul punct de sprijin pe care îl ai, și acesta vulnerabilizat de frica de ce te va aștepta.

7. DACĂ TE DOR ȘOLDURILE…
Ți-e frică să mergi mai departe. Începi foarte bine pe un drum, îți calculezi toți pașii, dar când continuarea nu a fost prevăzută, te cramponezi.

8. DACĂ TE DOR PICIOARELE SAU MÂINILE…
Dacă te dor membrele inferioare sau superioare, este posibil să fie din cauza depresiei pe care ți-o induci singură. Ai prea multe pretenții de la viață și ești foarte des dezamăgită.

9. DACĂ TE DOR OCHII…
Nu-ți place deloc ceea ce vezi. Nu suporți șocurile unor adevăruri care există și suferi teribil de mult din cauza mersului lucrurilor în lume.

10. DACĂ TE DOARE NASUL…
Ești o persoană paranoică. Ai impresia că mereu cineva spune ceva rău de tine, că unii chiar își pierd timpul lucrând la săparea ta.

11. DACĂ TE DOR URECHILE…
Nu știi să asculți deoarece ești concentrată doar pe expunerea propriilor tale probleme. Ești o persoană extrem de egoistă ce trebuie să învețe că mai există miliarde de oameni pe această planetă, fiecare cu universul și cu problemele lui.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top