Connect with us

Stil

Află cum gândesc oamenii care au devenit bogaţi

Scriitorul Steve Siebold a intervievat de-a lungului anilor oamenii bogaţi din întreaga lume, iar descoperirile sale au fost sintetizate în volumul „Cum gândesc oamenii bogati”.

Cartea este descrisă de către autor ca fiind:„ de o brutală onestitate care îi va şoca pe unii şi inspira pe alţii”.

În carte Siebold vorbeşte despre credinţa legată de sursa tuturor relelor, ce influenţează pieţele financiare sau ce ar trebui părinţii să-şi înveţe copiii pentru ca aceştia să aibă succes financiar mai tarziu. Iată modurile de gândire ale oamenilor bogaţi ai lumii şi cum poţi să le aplică şi tu în viaţa ta.

Oamenii bogaţi sunt de părere că egoismul reprezinţă o virtute, în timp ce oamenii de rând îl consideră un defect de caracter. „Oamenii bogaţi încearcă să facă totul pentru a fi fericiţi. Ei nu încearcă să se prefacă că salvează lumea”, a scris Siebold în cartea sa.

Oamenii bogaţi sunt de părere că sărăcia este sursa tuturor relelor, în timp ce oamenii obişnuiţi cred că banul este ochiul dracului. Potrivit lui Siebold, în comunităţile mai puţin bogate, oamenii se tem să aibă mulţi bani. „O persoană obişnuită a fost învăţată să creadă că bogaţii sunt norocoşi sau lipsiţi de onestitate. Este adevarat că banii nu-ţi garantează fericirea, însă la fel de adevarăt este ca îţi fac viaţa mai uşoară şi mai plăcută”, se arată în celebra carte.

Oamenii bogaţi cred în acumularea de cunoştinţe specifice, în timp ce oamenii săraci cred că drumul către bogăţie e pavat cu educaţia formală. „Masele sunt convinse că un master sau un doctorat reprezintă calea catre prosperitate. În schimb, oamenii bogaţi nu sunt interesaţi de procese ci de obţinerea rezultatului final”, se arată în carte.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top