Connect with us
Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț din casă?

Stil

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț din casă? Uite de ce trebuie să faci și tu asta

Deși mulți au auzit de domeniul Feng Shui, nu sunt mulți cei care cunosc unele detalii, trucuri, care pot aduce schimbări importante în casa și viața lor. Feng Shui este arta prin care oamenii pot aranja spațiul de la birou sau de acasă cu scopul de a îmbunătăți diferite aspecte ale vieții.

Citește și Războiul bate la ușă! Decizie TERIFIANTĂ luată în urmă cu puţin timp

În acest articol ne interesează zona banilor, care se află în fiecare cameră, dar în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii. Așadar, dacă dorești să afli colțul unde trebuie să pui moneda de 50 de bani, trebuie să intri pe ușă și să observi care este cel mai îndepărtat colț la stânga, acolo îți poți construi colțul banilor.

De ce este atât de importantă cifra 5?

Elementul Fenf Shui specific banilor este lemnul, dar o adeptă a numerologiei a încercat o metodă nouă care a dat rezultate în viața ei, ea a pus în acel colț o monedă care conținea cifra 5, deși poate fi și o bancnotă, nu contează.

În numerologie, cinciul înseamnă strălucire, succes și bani, iar asocierea de elemente numerologice cu cele de Feng Shui funcționează foarte bine.

Citește și Când are loc BLACK Friday 2017 în România. Data evenimentului

Deși mulți nu cred așa ceva, tânăra a încercat acest truc și a spus că a funcționat perfect în viața ei, așa că te sfătuim să încerci și tu, nu ai nimic de pierdut! Apoi revino și spune-ne dacă a funcționat…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top