Connect with us
Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț al camerei. Sigur nu știai asta

Spiritualitate

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț al camerei. Sigur nu știai asta

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț al casei. Sunt persoane care au încercat asta deja, dar sunt și mulți care nu au auzit și habar nu au ce se poate întâmpla dacă pun o astfel de monedă într-un colț din casă.

Moneda de 50 de bani în colțul camerei

Moneda de 50 de bani în colțul camerei poate să aducă schimbări importante în viața ta. Cel puțin așa se spune și sunt mulți care au încercat și chiar cred în asta. Acesta este considerat un truc de Feng Shui și trebuie să ții cont de asta dacă vrei să-ți meargă bine și să ai noroc.

Se spune că în fiecare cameră se află o zonă considerată zona banilor. Cum știi care este aceasta? Este foarte simplu! Intri în cameră și stai fix în dreptul ușii. Colțul din stânga, cel mai îndepărtat al camerei este considerat colțul banilor.

Cum construiești colțul banilor

După ce ai identificat colțul cel mai îndepărtat al camerei, privind din partea stângă, pune acolo o monedă care să conțină cifra 5. Se spune că acest gest va aduce bunăstare și mulți bani în casa ta.

Alegerea cifrei 5 nu este deloc întâmplătoare. În numerologie, cifra cinci reprezintă strălucire, succes și bani. Din acest motiv, asocierea elementelor de tip Feng Shui cu cele numerologice, funcționează foarte bine.

Poate pentru unii pare dubios sau pueril, însă o tânără a încercat deja asta și a spus că viața ei s-a schimbat și a prosperat.

Există voci care au mers mai departe de atât și au spus că acest colț al banilor le-a adus lucruri bune și în plan personal, în familie și la locul de muncă. Depinde foarte mult și cât crezi în astfel de lucruri și cum le pui în aplicare.

Cert este că nu ai nimic de pierdut dacă încerci asta și pui o monedă de 50 de bani într-un colț al camerei. Uit-o acolo și vei vedea după dacă se schimbă sau nu ceva în viața ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top