Connect with us

Stil

Ce spune culoarea ochilor despre starea ta de sănătate

Ochii tăi pot spune multe despre cine eşti, ce gândeşti şi ce fel de personalitate ai. Acestea sunt sunt singurele informaţii importante pe care ochii le spun despre tine.

Iată ce spune culoarea ochilor despre starea ta de sănătate!

Culoarea lor indică anumite informaţii despre starea ta de sănătate şi despre riscurile la care eşti supus pe parcursul vieţii. Anumite culori de ochi sunt asociate cu anumite boli sau predispoziţii. Bineînţeles, riscul de a dezvolta anumite boli se bazează pe o mulţime de alţi factori, iar medicul specialist îţi poate spune dacă există semne că rişti să suferi de o anumită afecţiune.

CITEŞTE ŞI: UITE CUM SĂ ÎŢI MACHIEZI OCHII PENTRU UN PLUS DE FEMINITATE

Ochii căprui indică o predispoziţie ridicată la vitiligo, o boală de piele autoimună, care se caracterizează prin pete albe pe piele. De asemenea, cercetările arată că persoanele cu ochi căprui au o toleranţă scăzută la durere şi sunt predispuse la anxietate şi depresie. De asemenea, sunt predispuse şi la dependenţa de alcool.

Dacă culoarea orchilor tăi este căprui spre verde, trebuie să ştii că ai o toleranţă scăzută la durere şi anxietate faţă de persoanele cu ochii mai deschişi la culoare. Potrivit studiilor efectuate pe această temă, oamenii cu ochii închişi la culoare au aproximativ aceleaşi riscuri şi predispoziţii.

Cei cu ochii verzi sau albaştri au o toleranţă crescută la durere şi un risc scăzut de anxietate sau depresie, însă riscă să dezvolte o formă rară de cancer, şi anume melanomul ocular. Acest lucru se întâmplă în principal din cauza faptului că irisul nu oferă suficientă protecţie UV.

Ai ochii roşii? I se poate întâmpla oricui atunci când se dilată vasele capilare. totuşi, există persoane care au ochii roşii în permanenţă. Acesta este un semn de oboseală cronică, depresie, anxietate sau semnul unei boli autoimune. Dacă ochii tăi sunt îngălbeniţi, s-ar putea să ai probleme cu ficatul sau să consumi prea mult alcool.

OCHI 3

Sursa foto: theknow.ask.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top