Connect with us
mergi

Stil

Ce spune despre tine FELUL ÎN CARE MERGI

Poziția corpului și felul în care mergi spun multe lucruri despre tine. Felul în care pășește fiecare om spune multe despre personalitatea acestuia și cum se simte în acel moment. O persoană care este tristă merge ori grăbită, ferindu-și ochii de trecători, fiec molcom ținând capul în jos.

Cei care pășesc ferm și relaxați au toate posibilitățile să atragă energie pozitivă, față de cei care pășesc molcom și cu privirea mereu în jos. Un simplu pas ferm poate schimba starea dumneavoastră de disponibilitate într-un mod surprinzător. Însă nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche. Un simplu pas mai vioi și mai ferm nu va aduce fericirea la care visăm însă ne ajută să dobândim starea care să nea dea energia necesară să știm unde să căutăm fericirea.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE DESPRE TINE POZIȚIA ÎN CARE DORMI

Felul în care merge fiecare om spune despre el multe lucruri: descrie practic trăsături generale de caracter și de personalitate, ambiții personale și așteptările lui de la ceilalți. Persoanele care merg apăsat, de exemplu, au tendința să fie mereu în mijlocul evenimentelor, să fie bine informate, mereu, cum s-ar zice, ancorate în realitate.

Pășitul lent care dă senzația de tărăgănare a picioarelor denotă o evidentă lipsă de energie și vitalitate. Însă unele persoane ajung să meargă lent și din cauza unei stări accentuate de oboseală sau o stare de tristețe temporară.

Mersul de catwalk, în schimb, care este prezent și în rândul bărbaților, se poate traduce prin nevoia individului de a fi observat și apreciat. Acest mers este asociat persoanelor narcisiste.

Persoana care merge cu mâinile în buzunar este specific persoanelor care nu sunt siguri de ele însele. Persoanele care nu se simt în general în largul lor bagă mâna în buzunar pentru a ascunde această vulnerabilitate.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top