Ce spune despre tine FELUL ÎN CARE MERGI

12.12.2014
Ce spune despre tine FELUL ÎN CARE MERGI

Poziția corpului și felul în care mergi spun multe lucruri despre tine. Felul în care pășește fiecare om spune multe despre personalitatea acestuia și cum se simte în acel moment. O persoană care este tristă merge ori grăbită, ferindu-și ochii de trecători, fiec molcom ținând capul în jos.

Cei care pășesc ferm și relaxați au toate posibilitățile să atragă energie pozitivă, față de cei care pășesc molcom și cu privirea mereu în jos. Un simplu pas ferm poate schimba starea dumneavoastră de disponibilitate într-un mod surprinzător. Însă nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche. Un simplu pas mai vioi și mai ferm nu va aduce fericirea la care visăm însă ne ajută să dobândim starea care să nea dea energia necesară să știm unde să căutăm fericirea.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE DESPRE TINE POZIȚIA ÎN CARE DORMI

Felul în care merge fiecare om spune despre el multe lucruri: descrie practic trăsături generale de caracter și de personalitate, ambiții personale și așteptările lui de la ceilalți. Persoanele care merg apăsat, de exemplu, au tendința să fie mereu în mijlocul evenimentelor, să fie bine informate, mereu, cum s-ar zice, ancorate în realitate.

Pășitul lent care dă senzația de tărăgănare a picioarelor denotă o evidentă lipsă de energie și vitalitate. Însă unele persoane ajung să meargă lent și din cauza unei stări accentuate de oboseală sau o stare de tristețe temporară.

Mersul de catwalk, în schimb, care este prezent și în rândul bărbaților, se poate traduce prin nevoia individului de a fi observat și apreciat. Acest mers este asociat persoanelor narcisiste.

Persoana care merge cu mâinile în buzunar este specific persoanelor care nu sunt siguri de ele însele. Persoanele care nu se simt în general în largul lor bagă mâna în buzunar pentru a ascunde această vulnerabilitate.