Ce spune forma sânilor despre tine

19.03.2015
Ce spune forma sânilor despre tine

Te-ai întrebat vreodată ce spune forma sânilor despre tine? Știai că felul în care arată sânii tăi, culoarea acestora sau forma sfârcurilor pot reprezenta o carte de vizită despre personalitatea ta? Iată interpretările lui Eri Kuizomi.

SÂNI MARI
Dacă ai sânii mai mari decât media populației feminine, asta înseamnă că ești generoasă. Ai un temperament vulcanic și te poți certa foarte ușor cu lumea, însă atunci când dăruiești ceva, o faci din toată inima.

SÂNI MEDII
Încerci tot timpul să găsești soluții raționale pentru problemele cu care te confrunți, însă creierul tău ajunge aproape de fiecare dată să fie învins de emoții.

SÂNI MICI
Ești o persoană foarte chibzuită și mai puțin generoasă. Încrederea ta este dificil de câștigat, asta însemnând că te gândești de 10 ori până te împrietenești cu cineva.

SÂNI CU SFÂRCURILE PERFECT ROTUNDE
Pentru tine viața este o continuă aventură. Îți place să încerci mereu lucruri noi, să te implici în proiecte pe care chiar dacă știi că nu le poți finaliza, te interesează și ți se par funny.

SÂNI CU SFÂRCURILE ALUNGITE
Ești foarte sceptică și îți este frică să te implici în proiecte noi dacă nu ți se explică totul pe îndelete, cu toate riscurile de rigoare.

SÂNI CU SFÂRCURILE DESCHISE SAU ÎNCHISE LA CULOARE
Dacă ai sfârcurile mai închise la culoare indică un temperament conservator, iar dacă ai sfârcurile deschise la culoare înseamnă că ești foarte liberală în gândire.