Connect with us

Stil

Ce talent necunoscut ai, în funcție de ziua în care te-ai născut

Ce talent necunoscut ai, în funcție de ziua în care te-ai născut:

Dacă te-ai născut pe…

1, 4, 9, 14, 19, 25: Ai un talent actoricesc deosebit pe care merită să îl demonstrezi celor din jurul tău. Nu ezita nici măcar o secundă să arăți lumii că poți interpreta roluri grandioase, în cel mai natural mod posibil.

2, 8, 15, 22, 29: Îți este frică să îți expui ideile revoluționare. De multe ori, invențiile tehnologice care apar pe piață sunt schițate în capul tău. Îndrăznește și vorbește despre planurile tale privind viitorul omenirii: Nu te gândi că ai putea părea un nebun și, oricât de SF ar fi ideile tale, pune osul la treabă și demonstrează că ești un geniu!

7, 13, 21, 30: Dumnezeu te-a înzestrat cu un talent de mare orator. Știi cum să alegi cuvintele în situații dificile și meseriile care ți s-ar potrivi cel mai bine pe această lume ar fi cea de dascăl sau chiar un îndrumător de destine. Te-ai gândit vreodată că vrei să te faci life-coaching? Timpul este încă de partea ta! Grăbește-te!

3, 12, 18, 27: Tot ce înseamnă scriitură îți vine bine în mână. Tot ce înseamnă executarea unor munci casnice, îți scapă din mâini. Concentrează-te asupra talentului tău scriitoricesc și nu renunța la ideea de a scrie tot ce ai pe suflet. Dacă îți lași sufletul să vorbească din pix, ai putea scoate chiar un best-seller pe ce temă vrei tu.

5, 17, 24, 31: Pentru tine mâncarea înseamnă în primul rând… talent! Da! Pentru că fiecare farfurie trebuie atent garnisită iar tu pui anumite ingrediente în ciorbițele sau platourile cu carne și cartofi piure pe care nu le găsește nimeni, în nicio rețetă. Poți deveni cel mai talentat chef!

6, 16, 23, 28: Ți-a zis cineva că ar fi bine să nu mai cânți la duș sau să nu iei în mână vreo chitară pentru că aduci ploile? Simți nevoia să îți expui sentimentele prin ceea ce cânți? Nu renunța la această idee! Talentul tău muzical poate transcede imaginea clișeistică pe care o au oamenii despre muzică.

10, 11, 20, 26: Mișcă-te, pentru că te miști bine! Nu te lua după videoclipurile de pe YouTube cu pașii corecți de salsa sau rock and roll. Creează-ți propriul stil de dans și nu renunța niciodată la ideile tale improvizate în materie de mișcare scenică.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top