Connect with us
Ce trebuie să cunoști despre concealerul Maybelline

Stil

Ce trebuie să cunoști despre concealerul Maybelline

Arhicunoscutul brand are o colecție surprinzătoare de corectoare, diferite în funcție de nuanțe, texturi, nivelul de acoperire și modalitatea de aplicare.

Compoziția inofensivă și sigură pentru fiecare zi

Pielea sensibilă din jurul ochilor are nevoie de îngrijire specială. De aceea, formulele anticearcănelor Maybelline New York includ ingrediente protectoare, care hidratează și luminează vizual zona ochilor. Printre componentele cele mai des întâlnite se numără extractul natural de fructe de pădure și plante bogate în vitamine și minerale. Unele corectoare conțin vitamina E, care previne apariția semnelor premature de îmbătrânire și asigură o textură fină și catifelată pielii.

Cum se aplică un concealer Maybelline

O regulă generală este aplicarea corectorului peste fond de ten sau crema BB, nu înainte. Dacă scopul primordial este mascarea cearcănelor de sub ochi, produsul trebuie distribuit în forma unui triunghi echilateral sub ochi, îndreptat în jos, spre obraz.

O altă zonă de aplicare este arcada, sub sprâncene. Acest lucru va asigura un aspect îngrijit formei sprâncenelor. Un alt sfat este aplicarea corectorului peste o textură matifiantă, pentru ca efectul să dureze o perioadă mai îndelungată.

Cum alegi un concealer potrivit

Atunci când alegi un anticearcan, atrage atenția la starea pielii din jurul ochilor. De exemplu, pentru cea subțire și deshidratată,  Eraserul de la Maybelline https://makeup.ro/brand/29159/ este cel mai potrivit. În momentul alegerii culorii, ghidează-te de culoarea naturală a pielii din acea zonă. Cearcănele în nuanțe roșiatice vor fi acoperite perfect cu o nuanță gălbuie, în timp ce zonele gri sau negre, cu  un anticearcan piersic sau roz. Cel mai eficient mod de a aplica corectorul este prin mișcări ușoare și tapotate. 

Top 3 corectoare de la Maybelline:

Instant Eraser

Bloggerii și make-up artiștii din întreaga lume își mărturisesc dragostea pentru acest produs. În Europa, Instant Eraser a primit statutul de „corectorul numărul unu”. Apropo, anul acesta Maybelline sărbătorește a zecea aniversare de la lansarea primului concealer.

Corectorul cu un capăt sub formă de pernuță este foarte comod de utilizat. Este suficientă o mică rulare a stick-ului, iar cantitatea necesară de produs va satura vârful rotund al buretelui. Forma de cushion este foarte eficientă la mascarea cearcănelor de sub ochi. Corectorul oferă o acoperire medie, netezește perfect pielea, ascunde imperfecțiunile și uniformizează tonul, adăugând prospețime tenului. Instant Eraser are un finisaj satinat și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Fit Me

Un anticearcan clasic, cremos, care oferă o acoperire ușoară, naturală și un finisaj mat. Acoperă bine cearcănele de sub ochi, dar și alte imperfecțiuni ale pielii – roșeață locală sau inflamație. Compoziția este îmbogățită cu extract de floare de mușețel, cunoscută pentru proprietățile sale calmante.
Are un aplicator simplu, ușor de utilizat. Datorită texturii cremoase, în caz urgență, poate înlocui fondul de ten, dacă este distribuit pe întreaga suprafață a feței. Pentru o durabilitate mai sporită, aplică o pulbere fixatoare transparentă.

Superstay

Acesta este cel mai dens, cremos și durabil. Corectorul este echipat cu un aplicator comod. Textura mată se răspândește ușor, maschează rapid semnele de oboseală, cearcănele de sub ochi și alte imperfecțiuni. Corectorul rămâne pe piele până la 24 de ore, nu se răspândește și nu blochează porii. Superstay are o formulă impermeabilă.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top