Connect with us
Ce trebuie sa stiti despre carucioare 3 in 1, cele mai populare pentru bebelusi

Stil

Ce trebuie sa stiti despre carucioare 3 in 1, cele mai populare pentru bebelusi

De cel din urma ne vom ocupa astazi: cum alegi dintre toate modelele de carucioare 3 in 1, cele mai populare printre parinti, lucrurile pe care sa le iei in considerare si de ce atunci cand vine vorba despre carucioare 3 in 1.

Multi dintre parinti aleg varianta care le ofera acestora toate elementele necesare si ne referim aici la carucioare 3 in 1. Aceste modele sunt complete, fiind adaptate etapelor de dezvoltare ale celui mic. Pas cu pas, o astfel de achizitie se dovedeste una de lunga durata.
Tocmai de aceea majoritatea cauta carucioare 3 in 1 cat mai interesante, pentru ca se pot folosi pe o perioada mai lunga de timp, de la nastere si pana cand cel mic implineste varsta de 3 ani.

Daca sunteti in cautare de carucioare 3 in 1 si nu stiti inca ce model sa alegeti, iata cateva lucruri care v-ar putea facilita decizia finala in ceea ce le priveste:

  • Verificati daca setul include aparatoare de ploaie pentru a-l proteja pe bebe. Vremea in Romania nu mai este de mult timp asa cum poate bunicii o stiu sa fie. Se schimba de pe o zip e alta, iar plimbarea in parc nu trebuie sa va prinde pe neasteptate. Bebe raceste imediat, mai ales in primele luni de viata, atunci cand sistemul lui imunitar nu este dezvoltat complet.
  • Aplecarea spre varianta de carucioare 3 in 1 provine si din faptul ca acestea vin la pachet cu scoica auto. Pentru siguranta celui mic, verificati ca aceasta sa fie omologata conform normelor europene si testate conform testelor precum ADAC, TCS, OAMTC etc. Toate aceste teste sunt efectuate pentru coliziuni frontale, dar si laterale si din spate.
  • Un astfel de carucior trebuie sa fie usor de pliat, fara prea mare efort. Ganditi-va la mamicile care ar trebui sa se “lupte” cu el. Modelele de carucioare 3 in 1 trebuie sa aiba si putine kilograme, sa cantareasca putin. Pe piata, atunci cand vorbim despree carucioare 3 in 1, ele au in jur ded 10 kilograme sasiu cu hamac (partea sport), landou sau soica.
  • Rotile de carucioare 3 in 1 trebuie sa se roteasca la 360 de grade, iar spatarul de carucioare 3 in 1 trebuie sa aiba mai multe trepte de inclinare.
  • Partile textile ale modelelor de carucioare 3 in 1 trebuie sa fie in intregime lavabile. Bebelusilor le place sa manance in carucior, iar cei mici regurgiteaza adesea in el.
  • Manerul sasiului trebuie sa fie tip bara, fata de carucioarele cu doua manere, care trebuie sa fie conduse cu doua maini.
  • Specialistii recomanda ca oricare dintre modelele de carucioare 3 in 1 sa indeplineasca urmatoarea conditie: partea sport si scoica sa fie reversibile, pentru ca cel mic sa poata fi pozitionat in ambele sensuri de mers.
  • Achizitionati carucioare 3 in 1 cu garantie de 24 de luni.

Daca vreti sa descoperiti carucioare 3 in 1 interesante, la preturi accesibile si la moda, atunci descoperiti ofertele interesante de la Noriel, care sigur va vor face cu ochiul si va vor placea mult de tot. Sa cumperi carucioare 3 in 1 e floare la ureche cu Noriel!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top