Connect with us

Stil

Cel mai simplu mod de albire a şosetelor. Nici prin cap nu-ţi trecea!

De departe, cel mai greu este procesul de albire al şosetelor, mai ales în cazul celor albe. Iată cel mai simplu mod prin care le poţi face să arate ca noi.

Oricât de priceput ai fi într-ale gospodăriei, spălatul şosetelor reprezintă cea mai mare provocare a oricărei persoane. În timp ce unii le ţin peste noapte în detergent sau clor, alţii preferă să le arunce la gunoi, însă este destul de costisitor să cumperi mereu perechi noi.

Tocmai din acest motiv, noi îţi arătăm care este cea mai simplă şi ieftină metodă de albire a şosetelor, ce nu necesită agent de înălbire.

Tot ce ai nevoie este o oală mare, în care să pui apă până la jumătate, după care să o dai la foc pe aragaz până ce începe să fiarbă. Adaugă o felie mare de lămâie, apoi răstoarnă şosetele pe care vrei să le cureţi şi fierbe-le alături de citric timp de câteva minute. La final, scoate-le cu grijă, pentru a nu te frige şi spală-le cu apă şi detergent, la fel cum făceai înainte.

După acest procedeu, şosetele tale ar trebuie să fie curate, iar dacă însă mai au pete, repetă procedeul şi vei vedea cum acestea dispar definitiv.

Ce-i drept, în cazul şosetelor albe este posibil să ai ceva de muncă, aşa că îţi oferim încă o variantă de albire pe care o poţi face cu doar câteva ingrediente. Într-un vas toarnă un sfert de cană de înălbitor şi 3 litri de apă, după care pune şosetele la înmuiat pentru 5 minute. Cu ajutorul unor mănuşi, scoate şosetele din amestecul respectiv şi pune pe ele un înălbitor mai slab, după care le poţi introduce în maşina de spălat, alături de alte haine albe. Vei vedea la final cum vor fi ca noi.

Sursa foto asoftplace.net

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top