Connect with us

Stil

Cele opt tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești

În momentul în care întâlnești un posibil nou partener, nu ai de unde să știi care îi este trecutul și ce bagaj emoțional a acumulat de-a lungul vieții. Relațiile anterioare, educația și traumele emoționale sunt factori extrem de importanți în comportamentul unei persoane pe plan sentimental.

Iată care sunt cele opt tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești:

Misionarul

Acești bărbați sunt convinși că reprezintă o binecuvântare de la Dumnezeu pentru femeia pe care au ales-o. Ei preferă să intre în relații cu femei instabile emoțional sau a căror slăbiciune au identificat-o cu ușurință. Au mereu răspunsul pentru orice problemă a partenerii și au pretenția să fie ascultați orbește.

În general, cu ei vei avea o relație tip copil/părinte. Va căuta să te îndrume mereu și să facă toate alegerile în locul tău. Dacă vrei să îți poți exprima propriile idei și păreri, nu intra niciodată într-o relație cu un asemenea bărbat!

Citește și: Fanteziile sexuale ale bărbaților în funcție de zodie

Actorul

Adoră să se afle în centrul atenției și se consideră bărbatul ideal. Ei caută mereu femei care să îi venereze și să le pună interesul mai presus decât al lor. Iubita trebuie să le fie cel mai mare fan. O relație cu un asemenea bărbat nu este posibilă decât dacă ești dispusă să îi lași rolul principal și să rămâi în umbra lui.

Majoritatea discuțiilor pe care le poți purta fac parte dintr-un repertoriu bine stabilit, iar schimbările dese de comportament și energia debordantă, îl poate transforma într-un partener epuizant.

Dictatorul

Acești bărbați vor să dețină controlul total într-o relație și pot avea un comportament aproape tiranic. Vor să aibă mereu ultimul cuvânt și nu pot sta într-o relație în care autoritatea le este pusă la îndoială. Extrem de competitivi, acești bărbați își vor controla iubita atât pe plan emoțional cât și financiar.

Succesul lor este pe primul plan și nu au delco considerație pentru sentimentele partenerei. O relație nu poate funcționa decât dacă aceasta este dispusă să treacă foarte multe lucruri cu vederea.

Citește și: Orgasmul multiplu la bărbați. Cum să îi oferi mai multă plăcere iubitului

Salvatorul

Se îndrăgostesc doar de persoanele afla în mari dificultăți sau în situații limită. Pasiunea le este stârnită mai curând de problemele iubitei decât de personalitatea ei. Deși nu cer nimic la început, dacă simt că eforturile nu le sunt apreciate ajung să își condamne partenera.

Antropologul

Având o mare curiozitate față de comportamentul uman, acești bărbați își văd partenerele ca pe niște subiecți de studiu. Le este foarte greu să se implice emoțional în relație și o despărțire nu îi afectează prea tare. Sunt buni comunicatori, însă nu sunt întotdeauna sincer. Acești bărbați au tendința de a spune lucruri pe care nu le cred, doar pentru a studia reacția iubitei.

Citește și: De ce înșală bărbații Motivele din spatele infidelității în cuplu

Pesimistul

Bărbații pesimiști se văd cu securea deasupra capului însă de la începutul relației. Sunt convinși că indiferent ce vor face, iubirea nu va rezista. În cazul unei despărțiri, se consolează cu gândul că oricum mai mult nu se putea și trec mai departe. Un asemenea bărbat nu va lupta niciodată pentru o relație!

Negativismul şi cinismul pe care le afişează în permanenţă descurajează şi cei mai optimişti parteneri. Nu ăi va fi greu să te facă să simți că tu ești de vină pentru că nu reușești să te ridici la nivelul așteptărilor.

Dependentul

Unii bărbați nu suportă să fie singuri și trec dintr-o relație în alta. Dragostea este ca un drog și simte întotdeauna nevoia de o doză mai mare. Cer foarte multe dovezi de afecțiune și își sufocă partenera cu atenții. O relație cu un astfel e bărbat nu va funcționa decât dacă ești dispusă să îl faci să se simtă centrul universului tău.

În cazul în care standardul de afecțiune cu care este obișnuit scade, el își va căuta rapid fericirea în alte brațe mai iubitoare.

Generosul

Continuă să creadă în bunătatea oamenilor chiar și după multe dezamăgiri. La început, îți este ușor să profiți de bunătatea lui însă după un timp, poate deveni un proces plicticos și obositor. Acești bărbați găsesc o plăcere nebună în a suferi din dragoste.

Generoşii ţin evidenţa sacrificiilor pe care le fac pe altarul dragostei, dar nu pentru a face reproşuri persoanei iubite, ci doar pentru a se simţi mai confortabil cu propria persoană.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top