Connect with us
telefonul-17082015

Stil

Crezi ca iti incarci corect telefonul? Iata greseala pe care o facem cu totii

Atunci cand ne incarcam telefonul mobil este bine sa tinem cont de un anumtit set de reguli. Si asta tocmai pentru ca bateriile smartphone-urilor din ziua de astazi sunt din ce in ce mai sensibile si rezista mai putin.

Bateriile telefoanelor smartphone din sunt facute sa reziste intre 2 si 4 ani, asta daca iti incarci corect mobilul. Problema este ca din cauza stresului cotidian fie uitam sa ne incarcam telefonul si o facem in reprize scurte, fie il uitam la incarcat o noapte intreaga, mai mult decat este cazul pentru ca o baterie de telefon sa se incarce.

CITESTE SI: UITE ÎN CE ȚARĂ FEMEILE NU AU VOIE SA FOLOSEASCĂ WHATSAPP

Fiecare dintre noi obisnuieste sa isi lase telefonul la incarcat in timpul noptii. Si asta pentru ca ziua suntem fie ocupati fie prinsi in trafic. Astfel ajungem sa tinem telefonul la incarcat mult mai mult timp decat are nevoie o baterie sa se incarce.  Acest obicei cotidian afecteaza si scurteaza durata de viata a bateriei in timp.

Tocmai din cauza acestui obicei intalnit in randul a multor oameni posesori de telefoane mobile a determinat companiile sa dezvolte o noua baterie in randul smartphone-urilor.

CITESTE SI: 6 MODURI ÎN CARE ÎŢI POŢI ÎNCĂRCA TELEFONUL MAI RAPID

Telefonul care are o baterie litiu-ion sau litiu-polimer este destul de ,,inteligent” pentru a se opri singur din incarcat atunci cand bateria este complet plina, pentru a nu afecta durata de viata. Achizitionarea unui astfel de telefon te va scapa de o alta cheltuiala in plus intr-un timp relativ scurt.

Sursa foto: thornleyfallis.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top