Connect with us
Te întrebi cum îi faci pe ceilalâi să te placă? Există câteva lucruri pe care le poți face pentru ca oamenii să te placă imediat.

Stil

Cum îi faci pe ceilalți să te placă în 5 secunde sau mai puțin

James Altucher susține că sunt câteva metode prin care îi poti face pe ceilalți să te placă în 5 secunde sau mai puțin chiar. Mai jos vei găsi cele mai importante sfaturi pe care le-ai putea urma pentru ca oamenii din jur să te placă imediat.

Cum îi faci pe ceilalți să te placă în câteva secunde?

1. Adresează-le o întrebare. Oamenii vor să vorbească despre unele lucruri. Numai că uneori este nevoie ca ceilalți să îi încurajeze să comunice. Așa că, în loc să porți cu ei o conversație superficială, cel mai bine ar fi să le adresezi întrebări concrete. Spre exemplu, dacă vezi pe cineva plângând, întreabă persoana respectivă care este motivul pentru care are starea aceea, susține James Altucher.

2. Zâmbește. James Altucher a spus că în momentul în care întâlnește pe cineva pentru prima dată, nu se întreabă dacă persoana repsectivă îi place lui, ci dacă el este plăcut de acel om. Dacă zâmbești, le arăți oamenilor că îi placi. Însă zâmbetul trebuie să fie unul sincer. Pentru că un zâmbet forțat este ciudat.

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți dai seama că te minte. Gesturile care îi dau de gol pe mincinoși

3. Ascultă. Fii atent la ceea ce ți se spune. Și astfel ai posibilitatea de a afla lucruri noi despre o persoană. Mai mult decât atât, astfel ți se dă ocazia de a pune anumite întrebări și de a-i încuraja să îți vorbească despre ei. Pentru că oamenilor le place să vorbească despre propria persoană. Și astfel încep să te placă mai mult.

CITEȘTE ȘI: Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine

4. Ține cont de faptul că fiecare om are o poveste de viață pe care tu nu o știi. Sau în sufletul lui există anumite răni pe care nu le cunoști. Este important să respecți lucrurile acestea când interacționezi cu ceilalți. James Altucher a subliniat faptul că de la naștere și pînă la moarte, viața fiecărui om este o luptă. Nu trebuie să uiți că fiecare trece prin momente grele așa cum treci și tu. De asemenea, nu trebuie ca sinceritatea și simpatia ta să fie false. Pentru că oamenii simt asta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top