Connect with us

Stil

Romanca Andra Turcanu a cucerit Orientul si Australia cu creatiile Loulou

Andra Turcanu, fondator si director creativ Loulou, brand-ul romanesc care se intinde cu succes pe 3 continente, a cucerit Orientul si Australia cu creatiile ei. Loulou a fost selectat din 60 de brand-uri mari worldwide pentru a primi un spatiu comercial langa Oscar de la Renta in Galeriile Lafayette din Dubai Mall, iar dupa ce a deschis magazinul din Melbourne la finalul lui 2016, stilistii si bloggerii de fashion din Australia au considerat Loulou o revelatie pe piata modei.

“Sunt onorata si foarte fericita sa vad cum visul meu se transforma in realitate. Vreau sa scriu o pagina in istoria modei romanesti. Vreau sa las ceva in urma mea, o mostenire”, declara Andra Turcanu.

Dupa participarile la Kazakhstan Fashion Week, Tokyo Fashion Week, expozitiile din Abu Dhabi, Dubai (the Bride Show) sau Paris, romanca a fost recunoscuta pe plan international si isi doreste ca intreaga lume sa o cunoasca pe Loulou: “Loulou este o femeie puternica. O femeie simpla, dar complexa. Muncitoare, dar care adora sa se rasfete. Realista, dar visatoare. Este femeia erou, cea care vrea sa le faca pe toate”.

Aniversand 5 ani de la deschidere, romanca Andra Turcanu lanseaza acum, la Bucuresti, dar si in Dubai si Melbourne, colectia primavara – vara Loulou 2017: “Lansam o colectie puternica, plina de eleganta si senzualitate, ce marcheaza trecerea la un alt nivel de maturitate stilistica. Estetica acestei noi linii defineste luxul prin prisma senzualitatii sublime, a delicatetii feminine, combinate cu elemente à la femme fatale”, declara Andra.

Croiul pieselor se concentreaza pe silueta feminina, materialele sunt fluide si transparente, cusute cu fir de matase, in culori neutre si accesorizate cu broderii pretioase, aplicate manual. Elementul-surpriza este centura inspirata din estetica anilor ’80. Colectia cuprinde piese din categoria luxurywear, rochii de mireasa si rochii de seara.

Andra Turcanu foloseste broderii pretioase, toate lucrate manual, in cadrul propriilor ateliere sau importate de la producatori care lucreaza cu Zuhair Murad si alti designeri de talie mondiala si tine foarte mult la respectul fata de oameni:

“Pentru ca am vrut sa ma asigur ca ceea ce folosesc eu pentru rochiile Loulou nu este facut in vreo fabrica unde oamenii sunt oropsiti, am facut vizite constante in fabricile din India. Am refuzat colaborarea cu cateva fabrici tocmai pentru ca mediul de lucru de acolo era unul similar cu povestile “de pe vapoare”. Iar eu nu vreau sa incurajez asta”.

Andra Turcanu a fondat brandul Loulou (http://loulouthebrand.com/) in 2012, cu 200 de euro imprumutati de la tatal ei, in mansarda casei in care locuia, iar in prezent are magazine in Bucuresti, Galeriile Lafayette din Dubai Mall si in Melbourne.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top