Connect with us
Cum sa iti alegi geanta in functie de ocazie

Stil

Cum sa iti alegi geanta in functie de ocazie

Geanta este accesoriul care iti poate schimba tinuta in totalitate, oferindu-i un plus de eleganta sau facand-o sa para total neinspirata. De aceea alegerea gentii trebuie facuta cu multa responsabilitate, astfel incat sa fie un accesoriu care sa te avantajeze. 

Atunci cand iti cumperi o noua geanta, trebuie sa te gandesti inainte de toate la stilul tau personal, la ocazia la care o vei purta dar si in functie de nevoi. De asemenea, in garderoba ta ai deja probabil mai multe modele de genti pe care le asortezi in functie de ocazie si de tinuta pe care o porti. 

In randurile urmatoare ti-am pregatit impreuna cu echipa de la PortofelulTau.ro mai multe sfaturi despre cum sa alegi genti dama in functie de ocazie. 

Practic, nu poti purta la o intalnire in interes de afaceri aceeasi geanta cu care mergi la cumparaturi sau in club. Iata asadar care sunt sfaturile pe care ar trebui sa le pui si tu in aplicare:

Ce geanta sa alegi pentru o tinuta office la un interviu pentru angajare

De obicei, intalnirile de tip office sunt foarte importante pentru tine, de aceea ar trebui sa profiti de toate detaliile care te pot avantaja. Iar tinuta reprezinta unul dintre aceste avantaje importante despre care vorbim. 

Este foarte probabil sa ai nevoie de mai multe lucruri fara de care nu poti merge la interviul de angajare. Asa ca geanta nu iti poate lipsi. Ei bine, tinuta office necesita o geanta simpla, de regula tot din categoria office. Astfel, vei castiga o imagine care va inspira profesionalism si seriozitate, ceea ce poate fi exact recomandarea de care ai nevoie pentru angajare.

De asemenea, la locul de munca ar trebui sa porti o geanta de calitate, cu aspect office, preferabil din piele naturala si de dimensiuni suficient de generoase incat sa poti lua cu tine laptopul, dosare dar si alte lucruri de care ai nevoie la birou.

La evenimentele elegante

Petrecerile de nunta sau botez sunt cele mai bune exemple in acest sens. In fiecare an participi la cel putin 3-4 evenimente de acest tip, iar de fiecare data iti pregatesti tinutele cu multa grija pentru a avea o imagine cat mai eleganta dar si pentru a te simti cat mai atragatoare.

La astfel de tinute, geanta este elementul cheie. De regula, la evenimentele de acest tip vei opta pentru o geanta tip plic sau tip portofel, iar pentru asortare trebuie sa te raportezi la pantofi sau rochie. De asemenea, culorile sunt la randul lor foarte importante.

Alege o geanta de seara micuta, eleganta si poate putin accesorizata, pentru a avea un impact cat mai bun asupra intregii tinute. 

Ce geanta sa iei in club

Nimic nu se poate compara cu o distractie pe cinste in club, iar tinuta pe care o porti la o astfel de ocazie este de asemenea foarte importanta. Ai nevoie in primul rand de libertate de miscare, pentru a te putea distra pana dimineata. La fel ca in cadrul evenimentelor elegante, ar trebui sa optezi pentru o geanta micuta, precum una de tip plic. 

O geanta in care incap portofelul, actele dar si cateva produse cosmetice este mai mult decat suficienta. 

Atunci cand iesi in oras…

Sunt si ocazii la care te poti bucura de foarte multa libertate de alegere atunci cand cauti geanta perfecta. Iar un exemplu foarte bun in acest sens sunt momentele in care iesi in oras cu prietenele. Practic, atunci poti alege orice geanta, tinand cont doar de tinuta pe care o porti. 

Totusi, in aceste momente doresti sa te bucuri de cat mai mult confort, asa ca este foarte probabil sa alegi stilul casual, caz in care geanta ar trebui sa se incadreze in acelasi stil.

Acestea sunt asadar cateva recomandari care iti pot fi de mare ajutor in unele situatii. Pune-le si tu in practica si cu siguranta nu vei regreta.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top