Connect with us

Stil

Cum să schimbi rapid, eficient și la un cost redus designul de interior al casei?

Obiectele de decor pot crea o atmosferă plăcută în interiorul locuinței. Fie că este vorba despre rame foto, sfeșnice, pahare decorative pentru lumânări, boluri deosebite, statuete, figurine, obiecte din lemn, din metal sau din ceramică, toate garantează un efect interesant. Astfel de obiecte se pot cumpăra acum din magazinele online, care comercializează accesorii, lucruri de decor de calitate. Sunt foarte multe lucruri interesante pe site-urile web, care merită văzute și apreciate.

Dacă ai decis să schimbi puțin designul de interior al apartamentului, poți alege astfel de obiecte de decor care sunt la prețuri convenabile. Selectează din gama de obiecte oferite de magazinele online ceea ce îți place, nu scăpa ocazia de a avea lucruri frumoase, interesante, de calitate, la un preț accesibil.

Dacă ești în căutarea unor elemente de decor superbe, îți sugerăm să vezi colecția de obiecte de pe Insignis.ro care sunt la modă și la prețuri accesibile. Aici găsești o gamă diversificată de obiecte care pot fi folosite în orice locuință. Sunt articole realizate din materiale de calitate care au rol decorativ și care sunt în stiluri diferite:

  • Masă decorativă, boluri decorative aurii, argintii, din metal sau alte materiale, bile decorative, flori artificiale (bujori, crini, lalele, trandafiri și altele)
  • Pahare decorative pentru lumânări, cufăr, suport pentru flori, suport decorativ pentru cărți
  • Decorațiuni pentru masă, în formă de statuete, decorațiuni cu figurine în sticlă, platou ceramic, set de farfurii decorative, piese de mobilier, etc.  

Nimic nu schimbă atmosfera în casă mai rapid ca o lumânare parfumată. Un obiect decorativ ca suport pentru lumânări parfumate este perfect pentru casă. Deja se știe că lumânările parfumate se încadrează perfect în orice cameră a casei. Ele ar putea reprezenta și un cadou minunat pentru o persoană dragă, pentru orice ocazie (zi de naștere, diferite sărbători, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Dragobete, mărțișor sau 8 Martie), mai ales dacă se aleg acele lumânări care au un design special și mirosuri uimitoare.

Florile artificiale sunt foarte frumoase și pentru că există atât de multe nuanțe de culori nu au cum să nu se potrivească în relația cu decorul de interior al casei. Florile artificiale se pot achiziționa și pentru a fi oferite cadou unei persoane care își dorește să schimbe puțin ambianța în apartament. Există diferite texturi pentru florile artificiale, unele sunt realizate chiar din mătase și arată senzațional. Acestea sunt fine, moi la atingere, au un aspect decorativ superb, mai ales dacă sunt realizate impecabil. Din acest motiv se pot confunda de multe ori cu florile naturale.

Alte obiecte de decor interesante sunt farfuriile decorative, paharele sau bolurile cu un design deosebit, care pot schimba de asemenea atmosfera în casă. Astfel de obiecte sunt foarte frumoase, interesante, perfecte pentru a transforma decorul de interior. Sticla, ceramica sau porțelanul sunt apreciate în acest an. Obiectele de decor din ceramică sunt mereu în trend, ele se comercializează la târgurile de meșteșugari în fiecare an, care sunt organizate în diferite orașe din țară.  Sunt obiecte variate, lucrate manual, care arată superb și care merită să fie cumpărate: farfurii decorative de perete, căni, platouri, seturi de căni de cafea, servicii de masă, seturi de căni de vin, castroane, halbe, boluri, vaze pentru flori, statuete și altele.

Alte obiecte pentru casă sunt piesele de mobilier: masa decorativă, taburetele, cuierul cu design special, suporturile de cărți și altele. Este la modă mobilierul cu linii curbe și mai puțin mobilierul cu linii drepte și colțuri pătrățoase.

Sunt și alte lucruri care pot schimba atmosfera în casă, care fac parte din categoria accesoriilor și a decorațiunilor de interior la modă în fiecare an: pernele decorative, sfeșnicele, felinarele, oglinzile decorative, tăvile decorative, tablourile, figurinele de perete, ceasurile, etc. Toate aceste lucruri nu sunt scumpe, ele pot fi achiziționate ușor de pe Internet, din magazinele online, cum este Insignis.ro. Prin urmare, este suficient să alocați doar un mic procent din buget pentru a schimba atmosfera în casă cu ajutorul obiectelor de decor. Sunt necesare doar câteva elemente de decor pentru a avea o cameră mai confortabilă, mai frumoasă și mai relaxantă.

Obiectele de decor au un farmec deosebit, ele pot influența în mod frumos spațiul de locuit. Aici ne referim și la obiectele mici, dar și la piese de mobilier mai mari. Moda în arta decorativă s-a schimbat în ultimii ani, în toate domeniile, pictură, sculptură, arhitectură, ilustrație, etc. Cele mai apreciate produse sunt cele realizate de meșteșugari, produsele realizate manual, care demonstrează talentul și pasiunea acestor artiști pentru ceea ce fac.

Oamenii apreciază și chilipirurile decorative pe care le cumpără din diferite țări ale lumii, obiectele decorative din sticlă, porțelan, lemn, cupru, ceramică, materiale textile diferite, etc. Multe dintre acestea se comercializează și pe Internet, sunt artiști care au site-uri pentru a-și prezenta produsele realizate.

În anul 2019 a crescut interesul oamenilor pentru obiectele de decor realizate din materiale naturale, din lemn, bambus, sfoară, etc. Ei consideră că ele pot crea în casă o atmosferă calmă, relaxantă, plăcută. Culorile folosite în special de designeri sunt cele pastelate, calde, delicate, ei recomandă mai ales tonurile care te duc cu gândul la natură. Desigur rozul somon nu lipsește, este în topul preferințelor din acest an. Alte nuanțe recomandate sunt cele de albastru marin, gri cenușiu, roz prăfuit, bej ca nisipul, galben ca lămâia, verde intens ca acele de brad, albastrul deschis ca cerul senin și altele.

Imprimeurile în mare vogă sunt cele abstracte, cu forme geometrice, care se pot observa la pernele decorative, dar și la lenjerii de pat, la pături și cuverturi. De asemenea sunt la modă și imprimeurile în stil boem, imprimeurile cu flori și alte elemente din natură.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top