Connect with us

Stil

Cum să te îmbraci inteligent. Stiluri vestimentare la modă

Cum să te îmbraci inteligent. Stiluri vestimentare la modă

Indiferent că mergi la școală, la facultate sau la job, nu înseamnă că trebuie să ratezi o lecție de stil. Ținutele pe care trebuie să le alegi reprezintă un amestec de tendințe pe care vrei să le porți și un cod vestimentar reglementat. Descoperă mai jos cum să te îmbraci inteligent.

Poartă culori neutre

Roșul poate fi culoarea puterii și a pasiunii, iar galbenul poate fi asociat cu tinerețea, dar dacă încerci să arați inteligent și respectabil, poartă o paletă de culori neutre, care să nu îți distragă atenția de la competență sau să polarizeze oamenii. Pentru a adăuga un pic de distracție, experimentează amestecând nuanțe din aceeași familie, astfel încât să ai profunzime tonală fără culori stridente. Spre exemplu, alege din colecția https://answear.ro/m/aldo o pereche de sandale bej și o poșetă în aceeași nuanță.

Jachete și blazere

Jachetele sunt o opțiune excelentă pentru a-ți combina ținutele și arată foarte bine atât în contexte formale, cât și informale. Un sacou negru, destructurat, poate crea un look elegant și profesional, dar în același timp casual. Caută blazere în care să te simți confortabil să le porți atât la serviciu, cât și în afara acestuia. 

Pantofi eleganți și curați

O femeie care nu știe cum să aibă grijă de pantofii ei nu știe cum să aibă grijă de viața ei, sau cel puțin așa cred majoritatea oamenilor. Există un motiv pentru care se spune că „talpa unei persoane este o fereastră către sufletul ei” în cartea Cum să recunoști un bărbat după pantofii lui. Purtând o pereche de pantofi cu tocuri bine întreținute și lustruite arată lumii că ești atentă la detalii și că ești la înălțime, toate atributele necesare pentru a fi într-o zi șefa. Asortează pantofii cu unul din numeroasele modele de bluze elegante https://answear.ro/h/bluze-elegante.

Pantaloni

Atunci când îți construiești colecția smart-casual, un bun punct de plecare este cumpărarea de pantaloni. Vei avea nevoie de o pereche de blugi de calitate, care să nu se rupă, care să se potrivească în numeroase medii și care să poată fi îmbrăcați la nevoie. De asemenea, poți investi în pantaloni chinos, kaki sau pantaloni de in de diferite culori, care pot servi drept bază pentru orice ținută smart-casual și care pot fi purtați în numeroase medii diferite.

Fuste

Există o mulțime de modele de fuste din care poți alege, cum ar fi fuste creion, fuste midi, fuste în A, fuste plisate și fuste maxi. De asemenea, ai putea explora țesături interesante pentru fuste, cum ar fi denimul sau catifeaua, pentru a le asorta cu topuri și jachete de bază.

Dacă te simți confortabil cu culorile și modelele, ai putea, de asemenea, să investești în piese statement care pot fi asociate cu piese de bază solide. Alege rochii verzi ofertă și nu vei regreta alegerea făcută.

Adaugă stilul tău personal

Deoarece ținuta smart casual este mai relaxată și mai profesionistă, aceasta permite flexibilitate și o mai mare oportunitate de a-ți pune în valoare stilul personal. Stilul tău personal este modul special în care îți place să te exprimi.

De multe ori, hainele pe care le purtăm comunică înainte de a vorbi și, prin urmare, este important să ne gândim la mesajul pe care dorim să îl transmitem atunci când alegem ce să purtăm pentru diferite contexte.

Acum știi cum siguranță cum să te îmbraci inteligent.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top