Connect with us
De ce femeile aleg bad boy-ul si nu baiatul "de treaba"

Stil

De ce femeile aleg bad boy-ul si nu baiatul „de treaba”

Spun ca isi doresc un barbat tandru, cuminte si romantic, insa de cele mai multe ori femeile sunt atrase de bad boys. Iata de ce un baiat „de treaba” nu va putea concura cu un baiat „rau”.

Multe dintre femei spun ca isi doresc un barbat tandru, romantic si sensibil. Insa, in momentul in care au de ales intre un barbat „de treaba” si un „bad boy”, de cele mai multe ori nu-l aleg pe cel care le deschide portiera masinii, ci pe cel care nu le raspunde la telefon cu zilele.

La fel ca si barbatii, reprezentantele sexului frumos iau decizii, de multe ori, greu de explicat. Aleg calea complicata in schimbul uneia lejere, fara prea multe batai de cap. De ce ? Este simplu. Femeilor le plac provocarile, le place sa traiasca intens si, cu riscul de a supara cateva doamne, adora sa fie contrazise. Sa aiba alaturi un barbat puternic, arogant si care evita tandretea.

Iata cateva dintre motivele pentru care un „prieten al femeilor” nu va putea niciodata sa concureze cu un barbat care abia le saluta.

Isi propun sa-l schimbe

In momentul in care are in fata un baiat „rau”, femeia se gandeste deja cum sa faca sa-l schimbe. E un proiect pe care trebuie sa-l duca la bun sfarsit. Un baiat „de treaba” nu trebuie domolit. El se afla deja in faza asta. In schimb, un barbat narcisist si plin de el va avea tot timpul succes in fata unei femei. Pentru ca, da, ea isi propune deja sa-l faca bun.

Baietii „de treaba” sunt plictisitori

Femeile isi doresc ca barbatul de langa ele sa iasa in evidenta. Sa fie in centrul atentiei la o petrecere, la o iesire cu mai multi prieteni sau intr-o vacanta. Fie ca recunosc sau nu, vor entuziasm si divertisment in relatie. Si, nu il ultimul rand, le place ca prietenele sa le spuna cat de tare e tipul de langa ele.

Bad boy-ul nu poate fi controlat

Femeile sunt atrase de ce nu pot controla. Pentru femei, lipsa controlului este egala cu atractia. Cu cat un barbat evita mai tare sa faca ce vrea ea, cu atat femeia se va ambitiona sa-l aduca in punctul in care doreste ea iar nivelul estrogenului va creste considerabil.

Femeilor le place pericolul

De cate ori ati auzit o femeie spunand „stiu ca este gresit, dar nu ma pot abtine”? De multe ori, cu siguranta. Cu scuza „o viata am” scoasa in fata prietenelor, femeia vrea adrenalina. Vrea sa simta ca traieste iar un baiat de treaba va fi mai degraba preocupat sa nu ii fie frig decat sa o plimbe, intr-un maiou, pe motor.

Cateodata femeia vrea si sex, nu numai dragoste

Barbatii „de treaba” au cateodata tendinta de a fi prea grijulii, chiar si-n pat. Multe dintre femei isi doresc, macar o data, sa se simta dominate in dormitor, sa faca lucruri care par interzise.

CITESTE SI:Cum impresionezi o femeie la prima intalnire
CITESTE SI:Cum cumperi lenjerie intima pentru o femeie

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top