Connect with us
De ce isi dau demisia cei mai buni angajati

Stil

De ce isi dau demisia cei mai buni angajati

1. Suprasolicitare la job
Studiile spun ca productivitatea pe ora scade brusc atunci cand saptamanana de lucru depaseste 50 de ore. De asemenea, un angajat bun va considera ca suprasolicitarea este contraproductiva iar orele in plus vor reprezenta o pedeapsa, si nu un merit pentru performanta sa.

2. Salariul nu corespunde cu munca depusa de angajat
Intre angajat si manager trebuie sa exista o comunicare sanatoasa iar cel din urma ar trebui sa stie sa gestioneze munca prestata de angajat. Un bonus la salariu iti va ajuta echipa sa se ambitioneze sa aduca rezultate si mai bune.

3. Nu le pasa de angajati
De cele mai multe ori, angajatii aleg sa paraseasca firma din cauza relatiei tensionate cu seful direct. Companiile mari au inceput sa implementeze un concept de training al managerilor, prin care incearca sa-i determine pe acestia sa nu fie doar sefi de echipa, ci si colegi cu angajatii lor.

CITESTE SI: De ce fac oamenii mai putin sex? Motivele sunt uluitoare
CITESTE SI: Cum sa ghicesti in palma. Iata ce inseamna fiecare linie


4. Promovarea oamenilor nepotriviti
Cu siguranta, aceasta este cea mai gresita mutare a unui manager. In primul rand, va avea in functie un angajat cu competente profesionale limitate. In al doilea rand, va strica atmosfera in randul angajatilor buni, care nu vor agrea aceasta miscare si vor dori aprecieri in alte locuri.

5. Nu sunt suficient de creativi
Un angajat bun va incerca tot timpul sa aduca un plus de creativite in jobul lui. Daca un manager nu este pe aceeasi lungime de unda si ii va limita dorintele, angajatul va intra in ceea ce se numeste „monotonia de birou”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top