Connect with us

Stil

DOVADA SUPREMA ca exista EXTRATERESTRI!

Vanatoarea de extraterestri aduce prima veste care le confirma existenta! Cei de la NASA, dar si alti oameni de stiinta de pe planeta cred in existenta fiintelor ce traiesc pe alte planete si cauta in mod persistent dovezi ale existentei acestora in acelasi Univers cu noi.

Recent au fost capturate mai multe sunete ciudate ce vin din spatiu care ar putea reprezenta proba suprema a existentei aliensilor. Vanatoarea de extraterestri a trecut de mult de registrul oficial, fapt care duce la descoperiri care mai de care mai interesante, facute de studentii de la universitatile prestigioase din intreaga lume.

CITESTE SI: A FOST EMIS COD GALBEN PENTRU ACEST JUDET

Este cazul lui Daniel Bowman, student la Universitatea din Carolina de Nord care a „capturat” mai multe fluieraturi si suieraturi la 35 de kilometri deasupra Pamantului.

Aceste sunete au fost inregistrate cu un echipament special gandit pentru cei de la NASA. Potrivit lui Bowman, sunetele nu seamana cu nimic din ce se cunoaste iar expertii NASA au confirmat deocamdata ipoteza studentului: sunetele nu sunt de origine identificabila, deci pot fi semnalul existentei extraterestrilor.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top