Connect with us
Eva Longoria a lansat o colecție vestimentară. Hainele sunt inspirate din spiritul sărbătorilor de iarnă

Stil

Eva Longoria a lansat o colecție vestimentară. Hainele sunt inspirate din spiritul sărbătorilor de iarnă

Eva Longoria a lansat o colecţie vestimentară. Colecția lansată de Eva Longoria, una dintre protagonistele serialului ”Neveste disperate”, este inspirată din spiritul sărbătorilor de iarnă.

Vedeta americană şi-a lansat prima colecţie vestimentară, ”The Limited”, în luna iulie. Acum, ea a decis să îşi continue drumul în industria modei cu o nouă colecţie. Aceasta este este inspirată din petrecerile de Crăciun şi reuniunile familiale.

Colecţia Evei Longoria include articole vestimentare simple, precum: bluze, rochii şi pulovere atât de zi, cât şi de seară. Articolele vestimentare create de actriță pot fi folosite cu uşurinţă pentru a alcătui combinaţii asortate. Toate articolele au ca tematică principală sărbătoarea Crăciunului.

Actriţa a anunţat lansarea colecţiei sale prin intermediul unui mesaj pe Instagram: ”Sunt încântată să vă anunţ că The Eva Longoria Holiday Collection a fost în sfârşit lansată!”. De asemenea, Eva Longoria este şi imaginea oficială a colecţiei sale.

Cine este Eva Longoria

Eva Longoria s-a născut pe 15 martie 1975. Este o actriţă, producătoare şi regizoare americană, care s-a remarcat în ultimii ani şi în domeniul afacerilor şi al cauzelor filantropice. Şi-a început cariera în 1998, când a câștigat un concurs de frumuseţe. Apoi ea a participat la un concurs de talente, la Los Angeles. La puţin timp după aceea, a semnat un contract cu o firmă de impresariat artistic şi a devenit cunoscută graţie rolului Isabella Braña din serialul ”Tânăr şi neliniştit” difuzat de CBS, între anii 2001 şi 2003.

Citește și: Uite cum arata cele mai populare staruri cand se pozeaza nemachiate!

Rolul care i-a adus celebritatea este Gabrielle Solis, pe care l-a interpretat, începând din 2004, timp de opt sezoane în serialul ”Neveste disperate”, produs şi difuzat de ABC. A jucat şi în filmele pentru marele ecran, precum ”Harsh Times” (2005), ”The Sentinel” (2006) şi ”Over Her Dead Body” (2008).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top