Connect with us

Stil

Fetița Andreei Marin, pasionată de gătit

Fetița Andreei Marin este pasionată de gătit. Andreea Marin le-a împărtășit fanilor câteva imagini cu atmosfera din casa ei, în a doua zi de Crăciun. Prezentatoarea de televiziune a imortalizat și momentul în care Violeta, fiica sa în vârstă de doar nouă ani, își demonstrează talentul de gospodină.

În a doua zi de Crăciun, Andreea Marin a postat pe pagina sa de socializare imagini cu fiica sa, Violeta, în timp ce aceasta pregătea clătite japoneze.

Fetița Andreei Marin a gătit clătite japoneze

Rețeta care i-a servit drept inspirație provine dintr-o carte de bucate pentru copii, semnată de Laura Adamache, ”Rețete pentru micile gospodine”. Fiica Andreei Marin a primit cartea drept cadou de la Moș Crăciun.

Fanii vedetei și-au exprimat admirația pentru talentele de gospodină de care dă dovadă Violeta, dar au remarcat și că fetița este dată pe unghii cu ojă. Fosta Zână a surprizelor a precizat că manichiura este doar o excepție pentru Sărbători, nu o practică obișnuită a copilei.

”De Crăciun, un alint, în rest, nu.”, le-a răspuns Andreea Marin comentatorilor.

Violeta este singurul copil al Andreea Marin. Fetița în vârstă de nouă ani este rodul căsniciei prezentatoarei de televiziune cu Ștefan Bănică Junior. Andreea Marin a recunoscut că a rămas însărcinată greu, după mai multe încercări eșuate și două sarcini pierdute.

Citește și: Mama lui Tuncay Ozturk, mesaj pentru Andreea Marin, după divorț

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat în 2013, după șapte ani de căsnicie. În ciuda divorțului, Violeta a păstrat o legătură apropiată cu tatăl ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top