Forma unghiilor te definește!

05.12.2014
Forma unghiilor te definește!

Fiecare parte a corpului poate spune câte ceva despre o persoană, iar excepție nu fac nici unghiile. Descoperă ce spun despre tine unghiile ascuțite, scurte, rotunde, ovale sau pătrate.

FORMA UNGHIILOR: SCURTE
Aceste unghii sunt specifice femeilor care au tot timpul ceva de făcut, întrucât nu au timp să-și îngrijească unghiile nici măcar la ele acasă, nu mai vorbim de tratamente la saloanele de cosmetică. Unghiile scurte sunt purtate de femei mai lejere din punct de vedere vestimentar, care pun accent pe curățenie mai degrabă decât pe estetică și bliz-blizuri.

ÎNCĂ NU ȘTII CE CADOU SĂ IEI DE CRĂCIUN? CUMPĂRĂ DE AICI UN SET CU BRĂDUȚI, CANĂ ȘI URSULEȚI LA DOAR 27,99 LEI!

FORMA UNGHIILOR: PĂTRATE
Aceste unghii sunt adoptate de femeile clasice, de doamnele care nu au aflat sau nu vor să încerce și un alt model de unghii decât vechiile unghii pătrate. Viața lor este una tradiționalistă, iar garderoba conține câteva piese must care dezvăluie tot latura clasică și conservatoare a femeilor respective.

FORMA UNGHIILOR: OVALE
Femeile care poartă acest tip de unghii sunt de departe cele mai moderne, dacă ne luăm după toate formele unghiilor. Și asta pentru că unghiile ovale definesc o femeie care caută mereu noutăți, caută să fie în tendințe, să nu fie plictisită de lucrurile banale.

FORMA UNGHIILOR: ROTUNDE
Femeile care poartă acest tip de unghii sunt asemănătoare cu cele care poartă unghiile ovale. Nu se dau înlături de la nicio critică, ba dimpotrivă, cu cât sunt criticate cu atât vor încerca lucruri și mai impresionante și mai provocatoare chiar pentru cei din jur.

FORMA UNGHIILOR: ASCUȚITE
Femeile cu unghii ascuțite citesc frecvent revistele de modă și beauty, pentru că știu ce este la modă, iar unghiil ascuțite revoluționează și în 2015, după succesul din 2014! Aceste femei doresc să fie în centrul atenției, să atragă de partea lor minți cât mai deschise, persoane care să fie interesate de aventură și aspecte frumoase ale vieții, nu de veșnicul traseu cotidian acasă-serviciu-acasă.