Ce fel de persoană ești în funcție de felul în care privești

05.12.2014
Ce fel de persoană ești în funcție de felul în care privești

Dacă știi deja ce fel de fire ai în funcție de culoarea ochilor tăi, este cazul să afli și ce fel de așteptări ai de la ceilalți sau ce ascund ochii tăi, în funcție de felul în care privești.

PRIVIRE HOLBATĂ
Privirea în care pupilele se dilată permanent și persoana parcă se miră într-una este privirea omului jucăuș și ușor narcisist. Multe persoane joacă rolul șugubățului sau al tipului de om veșnic surprins însă totul este doar teatru care se înscrie perfect în firea histrionică. Persoanele care au privirea mereu holbată vor să atragă atenția… cu ajutorul ochilor.

PRIVIRE FIXĂ
Dacă îți place să privești fix pe cineva, sau într-un anumit punct, nu înseamnă că ești neapărat concentrat și ai o aură de filozof care tocmai a coborât din bibliotecă. Privirea fixă este o privire imobilă care trădează faptul că nu spui nimic. Este de fapt o privire în gol, fără a mișca lucrurile. Orice privire fixă este o privire pierdută. (A se face diferența între a privi într-un punct fix și a privi direct în ochii cuiva, sunt două lucruri distincte).

PRIVIRE TIMIDĂ
Persoanele timide observă lucrurile mai bine decât cele care își holbează ochii sau privesc fix, tocmai pentru că fracțiunile de secundă pe care le surprind lăsând apoi capul în jos sunt suficiente pentru a rămâne cu o informație esențială despre cineva.

PRIVIRE ZÂMBITOARE
Există persoană care parcă râd cu ochii. Sunt oameni care zâmbesc foarte rar dar puterea ochilor lor de a compensa zâmbetele este atât de mare încât nu mai deranjează pe nimeni lipsa zâmbetului propriu zis. Aceste persoane sunt persoane calde, iubitoare și mereu gata să sară în ajutor. Sunt de o bunătate inegalabilă.

PRIVIRE ÎNCRUNTATĂ
Este privirea omului frustrat. Această privire, dacă e folosită în afara situațiilor în care nervii sunt întinși la maxim, înseamnă că persoana respectivă are niște lipsuri și îi este ciudă că nu poate să le recupereze cât mai repede posibil.