FOTOGRAFIA care iti va SFASIA INIMA

30.03.2015
FOTOGRAFIA care iti va SFASIA INIMA

FOTOGRAFIA CARE ITI VA SFASIA INIMA. Fotografia de mai jos iti va sfasia inima. Cand un fotograf a dorit sa imortalizeze chipul acestui copil sirian cu ajutorul unui aparat foto, copilul s-a speriat crezand ca este o arma si a ridicat mainile sus.

Imaginea aceasta i-au dat lacrimile fotografului, scrie Storypick. Fetita din imagine este dovada ca umanitatea a esuat. Este dovada ca toata lumea a esuat in fata acestei fetite care se sperie de un aparat de fotografiat doar pentru ca oamenii presupusi maturi nu ajung la pace intr-un razboi interminabil.

CITESTE SI: AVION TURKISH AIRLINES SUB AMENINTARE CU BOMBA

Fata acestei fetite inocente a facut deja inconjurul lumii, fotografia devenind virala pe Facebook si alte retele de socializare.

Siria se afla sub razboi civil din anul 2011, cand populatia a dorit sa il inlature de la putere pe presedintele Bashar Al-Assad. Razboiul care dureaza din 2011 a ucis pana acum 400.000 de oameni dintre care zeci de mii de copii. Majoritatea copiilor au ramas fara parinti si traiesc in cea mai neagra viata pe care oricine si-o poate imagina.

FOTOGRAFIA CARE ITI VA SFASIA INIMA