Connect with us

Stil

7 coincidente FOARTE CIUDATE din istorie

7 COINCIDENTE FOARTE CIUDATE DIN ISTORIE. Uneori, evenimentele de o importanta uriasa din istorie merita citite si in alta cheie. Iata cateva coincidente de-a dreptul infioratoare:

1. Turnurile Gemene din New York sunt demolate cu mult inaintea atacului terorist, tot din cauza atentatului terorist. Asta in jocul Deux ex, aparut in 1999.

2. Un finlandez de 70 de ani moare pe bicicleta, in anul 2002, lovit de masina. Pe aceeasi strada si exact la fel paraseste lumea si fratele sau geaman.

CITESTE SI: 5 STRANII OBICEIURI DE PASTE DIN INTREAGA LUME

3. In 1764, Jean Marie Dubbary, un cetatean francez, este acuzat de uciderea tatalui sau. In 1864, un alt cetatean cu exact acelasi nume este acuzat tot de aceeasi crima.

4. Blestemul Volbonne: Un baron francez este ucis de un barbat pe nume Claude Volbonne. Tatal baronului Rodemire de Tarazone este ucis douazeci de ani mai tarziu de o persoana cu acelasi nume.

5. Mark Twain si-a prevestit moartea: a spus ca va muri cand cometa Halley (aparuta la scurt timp dupa nasterea sa) se va reintoarce. Acesta a murit in 1910, la scurt timp dupa reaparitia cometei.

6. Obama a fost numit adesea drept Antihristul. Acesta castiga prima oara alegerile pe 4 noiembrie 2008, iar combinatia norocoasa la loteria din Illinois a fost 666.

7. Daniel du Toit, un cunoscut astronom sud-african, a vorbit la un moment, intr-o conferinta, despre moarte. Acesta sustine ca moartea ne poate surprinde in orice moment. Dupa terminarea conferintei, a mancat o bomboana si a decedat.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top