Connect with us

Stil

IMAGINI DE INFARCT: Uite ce rochie kilometrica are reprezentanta Rusiei la Eurovision 2015!

Rusia este reprezentata anul acesta de Polina Gagarina la Eurovision. Competitia care va incepe pe 19 mai la Viena, cu prima semifinala, este asteptata cu sufletul la gura de toti fanii, anul acesta fiind unul din cei mai competitivi ani din istorie.

EUROVISION 2015. Polina Gagarina reprezinta Rusia la Eurovision iar prezenta ei pe scena de la Viena este printre cele mai asteptate, si asta in primul rand datorita tinutelor extravagante pe care artista le poarta in concerte. In imaginile de mai jos o puteti vedea pe Polina Gagarina la Crocus City Hall.

CITESTE SI: ELENA UDREA, CHINUITA IN PUSCARIE – DEZVALUIRI-SOC

Printre favoritele de la Eurovision 2015 se numara Italia, Albania, Spania, Azerbaidjan si Suedia. Cei mai multi fani ai concursului cred ca batalia se va da intre baietii de la Il Volo, care au castigat festivalul Sanremo 2015 si Elhaida Dani, cea care a castigat ultima editie Vocea Italiei, din Albania.

40 de tari se vor lupta pentru trofeul Eurovision 2015, iar anul acesta exista si un special guest pentru a celebra 60 de ani de muzica europeana: Australia. Guy Sebastian va interpreta melodia „Tonight again”.

eurovision 2015 01

eurovision 2015 02

eurovision 2015 03

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top