Connect with us
fericirea

Stil

„Infidelitatea și fericirea sunt genetice”

Genele ne influențează puternic dezvoltarea, susține medicul Jorge Dutto în cartea sa. Acesta scrie că secvențele ADN-ului uman sunt responsabile în mare măsură de comportamentul nostru, aici incluzând stările de fericire sau de tristețe și tentația de a fi infideli.

Dacă nimeni nu a găsit încă formula fericirii, Dutto susține că există două gene care sunt responsabile cu fericirea. Una dintre aceste gene este o genă în totalitate feminină, ceea ce l-a surprins pe autorul cărții „Genetica. Cum ne poate schimba viața”. Cele două gene cu pricina se numesc SLC6A4 și MAOA, cea din urmă fiind cunoscută și sub denumirea de genă a fericirii feminine.

Medicul afirmă că asta nu înseamnă că trăim ca și cum am fi programați genetic pe un calculator și că fericirea poate varia în funcție de fluctuațiile genelor noastre și de experiențele pe care le avem în viață.

Medicul mai spune că și infidelitatea este genetică, dar nu vrea să scuze persoanele infidele susținând că este normal acest comportament pentru că este genetic. Gena DRD4 este asociată cu promiscuitatea și infidelitatea, susține Dutto.

Dutto mai precizează că încă nu s-a stabilit dacă sentimentul de culpă poate fi instalat genetic, după ce o persoană realizează că a făcut o greșeală fiind infidelă. Gena DRD4 este asociată cu mai multe comportamente sexuale, printre care și flirtul sau diferite fetișuri sexuale asociate cu infidelitatea.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top