Connect with us

Stil

Obiecte handmade pentru Paste!

Obiecte handmade pentru Paste! Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi. Fie ca iti impodobesti casa in tonul sarbatorilor sau pur si simplu vrei sa faci cadouri „de iepuras” celor dragi, ideile de mai jos cu siguranta ti se vor parea interesante.

Ne-am gandit sa-ti prezentam cateva idei despre cum sa realizezi acasa si cu niste costuri minime cateva obiecte decorative pentru Paste. Daca te gandesti sa le dai cadou, cand le vei finaliza s-ar putea sa decizi sa le pastrezi 🙂

OUA DECORATE CU MARGELE

Ai nevoie de oua din polistiren sau lemn (cele din polistiren sunt mult mai ieftine), lipici lichid si margele colorate. Ideal este sa te gandesti la un model inainte de a incepe, insa distractia este si cand iti vin ideile pe parcurs 🙂 Daca  modelul e unul complicat poti sa insiri margelele pe ata si apoi sa le lipesti dupa modelul dorit.

Obiecte handmade pentru Paste!

TE POATE INTERESA SI: Cum sa iti transformi bucataria cu costuri reduse

OUA DECORATE CU MARGELE, SFOARA SI PANGLICA

Din nou ouale din polistiren sunt cele mai potrivite. Mai ai nevoie de lipici, sfoara normala sau colorata si panglici diverse. Poti folosi si dantela, nasturi, modele decupate din hartie, orice gasesti prin casa nu mai folosesti. Lipiciul se poate inlocui cu bolduri.


COSULETE PENTRU OUA

Ai nevoie de o cutie de carton de dimensiune medie, lipici, panglici, diverse ornamente din hartie, paiete sau alte decoratiuni pe care le poti procura usor. Va recomandam iarba artificiala pentru decor, lipita pe cutie va arata magnific.

11070987_810326009043744_2571706951534628745_n

Produsele prezentate sunt realizate de echipa Huff.ro in cadrul unui Atelier special in care ne-am relaxat realizand cadouri frumoase pentru familie si prieteni.

TE POATE INTERESA SI: Cum faci o camera mica sa para mai spatioasa

Va recomandam cu caldura sa aveti astfel de activitati acasa, impreuna cu familia sau prietenii, veti descoperi ca e o metoda fantastica pentru relaxare. In plus, ati rezolvat problemele cu decorarea casei de Paste si cu gasirea cadourilor potrivite pentru cei dragi.

Intr-un viitor articol va vom prezenta si alte idei de obiecte handmade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top