Connect with us
Premiile Oscar 2017 vor fi decernate pe 27 februarie, iar filmele „La La Land” și „Moonlight” se luptă pentru titlul de cel mai bun film.

Stil

Oscar 2017: ”La La Land” şi ”Moonlight” se luptă pentru titlul de cel mai bun film al anului

„La La Land” și „Moonlight” se luptă pentru titlul de cel mai bun film al anului la Oscar 2017. Musicalul ”La La Land” va concura la 14 categorii de trofee. Pelicula pare să deţină statutul de principal favorit la categoria ”cel mai bun film al anului”. Singurul lungmetraj cu care concureaz, potrivit criticilor de specialitate, drama ”Moonlight”.

”La La Land” a fost nominalizat inclusiv la categoriile ”cel mai bun film” şi ”cel mai bun regizor”, pentru tânărul cineast Damien Chazelle, în vârstă de 32 de ani. De asemenea, protagoniştii filmului, Ryan Gosling şi Emma Stone, au fost nominalizaţi la categoriile ”cel mai bun actor” respectiv ”cea mai bună actriţă”.

„La La Land” și „Moonlight” se bat pentru titlul de cel mai bun film al anului

Lungmetrajul ”Moonlight”, regizat de Barry Jenkins, a primit opt nominalizări la Oscar. Acesta pare să fie singurul film capabil să învingă ”La La Land” la gala premiilor Oscar 2017.

Filmul ”Moonlight” reprezintă o poveste atemporală despre legăturile dintre oameni şi despre procesul de autodescoperire. Pelicula relatează viaţa unui tânăr de culoare dintr-un cartier rău famat din Miami, din copilărie şi până la o vârstă adultă, pe măsură ce acesta încearcă să îşi găsească un loc în lume, cu ajutorul familiei, prietenilor şi iubirii.

Celelalte şapte pelicule care au fost nominalizate în acest an la Oscarul pentru cel mai bun film sunt: ”Arrival”, “Fences”, “Hacksaw Ridge”, “Hell or High Water”, “Hidden Figures”, “Manchester by the Sea” şi “Lion”.

Cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie. Gala va fi transmisă în direct de postul american ABC. Evenimentul va fi difuzat în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top