Connect with us
Exista unele semne care iti arata ca barbatul tau nu te iubeste asa de mult cum il iubesti tu pe el.

Stil

Patru semne ca nu te iubeste asa cum il iubesti tu

Exista cateva semne ca nu te iubeste suficient sau, mai bine spus, ca tu il iubesti mai mult. In orice relatie, unul iubeste mai mult si celalalt mai putin, dar cum iti dai seama de asta? Iata cateva indicii:

1. CEDEZI DE FIECARE DATA CAND AVETI O ALTERCATIE

Cum este normal in orice relatie, apar des conflicte de idei sau chiar certuri zdravene. O femeie care iubeste din toata inima va ceda de fiecare data. Acelasi lucru il va face si un barbat. Barbatii pot renunta la orgoliu in momentul in care sunt topiti dupa partenerele lor, insa atunci cand vor sa aiba de fiecare data ultimul cuvant, este clar ca la mijloc e vorba de o iubire de sine mai puternica decat orice alt sentiment fata de femeia de langa ei.

2. IL SUNI MAI DES DECAT TE SUNA EL

Daca vrei sa afli in permanenta ce se intampla cu el, daca il suni de mai multe ori pe zi, iar el nu face niciodata primul pas in aceasta privinta, este clar ca tu esti cea care da totul in relatie. Poti testa cat de mult te iubeste incetand sa ii mai scrii macar o zi. Daca in cele 24 de ore nu este preocupat de ce nu l-ai bagat in seama sau nu are initiativa sa iti scrie, inseamna ca nu contezi foarte mult pentru el.

Citeste si: Semne ca NU vrea o relatie serioasa

3. II POVESTESTI TOATE TEMERILE, II SPUI ORICE. EL NU ITI SPUNE NIMIC

Intr-o relatie serioasa, partenerii sunt deschisi unul fata de celalalt si isi fac cele mai intime confesiuni. Barbatii sunt ceva mai reticenti, in general, insa, daca nici in situatiile cand se simt extrem de vulnerabili nu spune ce ii doare, inseamna ca nu au suficienta incredere in iubitele lor.

4.TE SIMTI SINGURA IN RELATIE

Senzatia de singuratate in doi este cea mai cumplita. Este chiar mai dureroasa decat singuratatea obisnuita. Daca te incearca aceasta senzatie nu inseamna neaparat ca ai frustrari pe care nu le poti depasi, ci cel de langa tine nu stie sa te ajute sa treci peste pentru ca e posibil sa nu aiba interesul sa o faca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top