Connect with us
Prima Doamnă a Franței nu folosește ruj. Iată care este motivul

Stil

Prima Doamnă a Franței nu folosește ruj şi ojă colorată! Iată care este motivul

La o vârstă venerabilă, soția președintelui Macron excelează în materie de vestimentație și uimește prin rafinament și bun gust.

Genele lungi date cu mascara, bronzul cald și strălucitor sau coafura ușor ciufulită sunt doar câteva dintre trucurile de frumusețe folosite de Brigitte Macron.

Atât combinațiile vestimentare cât și alegerile ei în materie de frumusețe ne surprind plăcut de fiecare dată când apare în public.

Prima Doamnă a Franței a devenit un icon în materie de stil

Indiferent de contextul evenimentului și de ținuta pe care o poartă, soția lui Emmanuel Macron nu a fost văzută niciodată purtând ruj sau lac de unghii colorat. Care este motivul?

Acest detaliu este, de fapt, un alt secret de frumusețe folosit de Prima Doamnă de la Palatul Élysée. Renunțând la aceste accesorii, Brigitte își ascunde astfel vârsta. Un ruj strident ar atrage atenția asupra ridurilor din jurul gurii, iar oja colorată i-ar trăda mâinile îmbătrânite.

În schimb, Brigitte își accentuează privirea cu ajutorul machiajului în nuanțe închise, iar coafura, un lob plin de volum, îi maschează ridurile de pe gât, potrivit b1.ro.

Citeşte şi DOLIU în presa din România! Un accident teribil i-a adus sfârşitul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top