Connect with us
Se filmeaza in jurul lumii si castiga zeci de mii de euro

Stil

Se filmeaza in jurul lumii si castiga zeci de mii de dolari

Un cuplu de australieni a plecat intr-o expeditie in jurul lumii iar pentru fiecare video pe care-l posteaza, Elayne si Riley primesc 4000 de dolari. Cuplul este urmarit de aproape 100 de mii de fani in aventura lor.

Sunt tineri, sunt frumosi si au reusit prin cea mai ingenioasa metoda sa devina celebri in lumea intreaga. Elayna si Riley sunt doi australieni care au pornit intr-o aventura in jurul lumii, iar pentru asta primesc zeci de mii de dolari pe luna.

Elayna si Riley

Elayna si Riley

Elayna Carausu, in varsta de 22 ani, s-a indragostit nebuneste de Riley si, cu toate ca se cunosteau de doar doua saptamani, au pornit impreuna in aventura vietii. Frumoasa blonda si australianul chipes s-au urcat in ambarcatiunea lui si au pornit sa navigheze in jurul lumii.

Elayna

Elayna

Totul a inceput cu cateva filmulete facute din amuzament si … plictiseala. Abia dupa ce au postat video-ul pe YouTube, au realizat cati oameni sunt curiosi sa afle mai multe despre aventura lor. Astfel, ceea ce parea la inceput o vacanta prelungita, fara prea multi bani, s-a transformat rapid intr-o sursa de venit deloc de neglijat.

Potrivit Dailymail, serialul celor doi australieni, numit „La vagabonde”, este urmarit de aproape 100 de mii de subscriberi iar pentru fiecare filmulet postat, Elayna si Riley primesc 4000 de dolari.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top