Connect with us
Serialul „Vikingii” se întoarce pe 15 ianuarie. Inițial, postul de televiziune History anunțase că noile episoade vor apărea pe 7 ianuarie.

Stil

Serialul „Vikingii” se întoarce pe 15 ianuarie

Serialul „Vikingii” se întoarce pe 15 ianuarie. Inițial, postul de televiziune History anunțase că noile episoade vor apărea pe 7 ianuarie. Totuși, conducerea postului a decis amânarea difuzării celui de-al patrulea sezon până duminica viitoare.

Serialul „Vikingii” – Noul sezon va fi spectaculos

Creatorul și scenaristul serialului, Michael Hirst a caracterizat scurt noul sezon. „Cele 10 noi episoade aduc evenimente importante și cutremurătoare”.

Același Michael Hirst a oferit fanilor primele ponturi legate de noul sezon, de la care are mari așteptări. „Foarte multe lucruri sunt diferite. Serialul va prioritiza simbolistica sentimentală. Accentul o să cadă des pe relațiile inter-umane dintre personaje. Are şi bătălii extraordinare, într-adevăr, dar în esenţă este o călătorie foarte, foarte emoţională. Am propulsat «Vikingii» la cel mai înalt nivel al dramei istorice. Firul poveştii este foarte adânc inspirat din evenimente reale. Navigarea pe Marea Mediterană a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fără Os în cel mai de temut războinic din toate timpurile sunt doar câteva din episoadele remarcabile portretizate în scenariu. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar şi a fiilor săi.”, a declarat creatorul seriei „Vikingii”.

Citește și: Cele mai bune filme din 2017

Captivantul serial nu se oprește aici. Producătorii au anunțat că inclusiv al-5-lea episod este în curs de filmare în Irlanda.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top