Connect with us

Stil

Top 10 cei mai frumoși bărbați din 2016

La fiecare sfârșit de an se stabilesc topurile anului ce tocmai se încheie. Cele mai bune filme, cele mai frumoase femei, cele mai frumoase ținute, toate sunt prezente la defilare. Unul dintre cele mai interesante topuri este cel al celor mai frumoși bărbați.

Așadar, Huff.ro a realizat un top 10 al celor mai frumoși bărbați din anul 2016 pe baza voturilor cititoarelor noastre.

Locul 10 TOM HIDDLESTON

Model, actor și producător, Tom Hiddleston s-a născut în Anglia si are 35 de ani. Primele lui apariții au fost în piese de teatru. A devenit celebru odată cu rolul lui Loki din filmul Thor. A jucat același rol malefic și în filmele Avengers (Răzbunătorii) sau Thor 2. În 2015 a câștigat premiul pentru cel mai bun actor de teatru la Evening Standard. Frumusețea și șarmul lui au atras foarte multe fane în întreaga lume.

Locul 9 ROBERT PATTINSON

Frumosul actor de doar 30 de ani a frânt inimile domnișoarelor odată cu apariția în seria Twilight unde a jucat rolul vampirului seducător. Îi plac rolurile în care trebuie să interpreteze personaje romantice, spune că acestea se potrivesc cel mai bine caracterului său. Robert a cochetat cu scena de mic, avrut să devină cântăreț ca și sora lui, Lizzy. Tatăl a fost cel care l-a îndrumat spre actorie.

Citește și: Top 10 cele mai frumoase femei din 2016

Locul 8 HUGH JACKMAN

 

Hugh Jackman este in top 10 cei mai frumoși actori de câtiva ani. Deși nu pare să întinerească, el își păstrează în continuare un loc în acest top.  La 48 de ani, actorul continuă să fie votat și iubit de publicul feminin pentru aspectul său de invidiat. Actorul australian este cunoscut în primul rând pentru rolul din seria X-Men și X-Men Wolverine. A jucat roluri extrem de diferite, de la acțiune, dramă sau romatism. A fost inclus în topul celor mai frumoși oameni din lume 4 ani consecutiv, din 2000 până în 2004.

Locul 7 HRITHIK ROSHAN

Actorul de origine indiană în vârstă de 42 de ani este feblețea celor care urmăresc filme indiene. Cu acest gen de filme a ajuns cunoscut, fiind unul din cei mai iubiți actori din India. Împins către actorie de către tatăl său, Hrithik Roshan a avut câteva roluri în filme mici la începutul anilor 80. Acum actorul se bucură de o carieră solidă, a câștigat multe premii în India pentru cel mai bun actor. Divorțat și cu doi copii, Roshan este foarte implicat în cauze umanitare. Este unul dintre cei mai bine plătiți actori indieni.

Locul 6 CHRIS EVANS

La 35 de ani, Chris Evans este super eroul perfect. Frumos, carismatic, cu un corp extrem de bine lucrat, actorul este visul oricărei femei. A jucat în foarte multe filme, comedii sau drame, însă rolurile care l-au propulsat sunt cele de super erou. Deși a vrut să fie pictor când era mic, Chris a ajuns unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. Fie că e vorba de omul de foc din Cei patru Fantastici sau de Căpitanul America, orice femeie ar vrea să fie salvată de Chris Evans.

Locul 5 CHRIS PINE

Actorul de origine americană în vârstă de 36 de ani a trăit toată viața în lumina reflectoarelor. Familia lui fiind mult implicată în showbiz, Chris a dorit de mic să devină actor. Cu toate acestea, a primit primul săau rol într-un film de abia în anul 2003. De atunci el a jucat în seria Star Trek, de unde i-a venit și faima. Rebelul căpitan Kirk a furat inimile doamnelor prin șarmul său, privirea sexy si ochii săi de un albastru fabulos.

Locul 4 IAN SOMERHADLER

Cunoscut pentru rolul din serialul Jurnalele Vampirilor, actorul de 38 de ani este un cunoscut iubitor de animale. În anul 2010 înființează o fundație prin care oferă educație și suport pentru a avea un impact pozitiv asupra planetei si mediului înconjurător.

Locul 3 JARED LETO

Jared Leto și-a început cariera în anii 90. Până la 45 de ani, actorul a jucat în peste 20 de filme, din toate categoriile. A câștigat un premiu Oscar și un premiu Golden Globe pentru rolul din Dallas Buyers Club. Jared Leto s-a lansat și în muzică, a înființat formația 30 Seconds to Mars unde este și solist. Este un vegetarian convins. Rolurile lui sunt majoritatea foarte dificile, a fost necesară o întreagă transformare a actorului pentru a le putea duce la bun sfârșit.

Locul 2 JAMIE DORNAN

După rolul lui Christian Grey din 50 Shades of Grey, Jamie Dornan a devenit un sex simbol. Toate femeile s-au închipuit cel puțin o dată legate cu cătușe în camera roșie a lui Grey. Deși nu a jucat în foarte multe filme, partea a doua din 50 Shades of Grey este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2017.

Locul 1 MATT BOOMER

Locul I al topului nostru este ocupat de actorul de 39 de ani Matt Boomer. A jucat în mai multe seriale de televiziune, cel mai cunoscut fiind White Collar. În schimb a jucat în foarte multe piese de teatru, unde a prins gustul actoriei, visând să ajungă în filme. Din 2009 până în 2014 a jucat în serialul de succes White Collar, după care a devenit foarte cunoscut. Șarmant și frumos, cu ochi albaștri si corp bine lucrat, Matt Boomer este preferatul femeilor în 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top