Connect with us
ceai-21082015

Stil

Top 5 lucruri pe care le poti face cu pliculetele de ceai folosite

Te-ai gandit vreodata ca pliculetele de ceai folosite te pot ajuta sa economisesti bani folosind cateva idei ingenioase.

Pliculetele de ceai folosite pot sa isi gaseasca o multime de utilizari in viata ta de zi cu zi. Noi iti prezentam doar cateva idei creative pe care le poti incerca singur acasa pentru a te convinge de rezultate.

CITESTE SI: PAPA FRANCIS A BĂUT CEAI DIN FRUNZE DE COCA

1. Elimina mirosurile neplacute din frigider

Daca ai observat ca frigiderul tau prinde un miros neplacut fie din cauza faptului ca este destul de vechi sau ca nu mai ai timp sa faci curat atat de des in el, atunci pliculetele de ceai sunt solutia. Le poti pune intr-un bol in frigider si le poti lasa acolo peste noapte. Dimineata vei observa rezultatele.

2. Indeparteaza insectele

Daca vrei sa alungi insectele de orice fel din casa, lasa in camere pliculete de ceai folosite de menta sau de eucalipt.

3. Calmeaza iritatiile pielii

Un pliculet de ceai folosit poate fi un remediu foarte bun pentru arsurile usoare, vanataile de pe corp sau intepaturile de insecte.

4. Calmeaza pungile de sub ochi

Tot ce iti trebuie sunt doar doua pliculete de ceai negru pe care le aplici sub ochi timp de 10-15 minute. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

CITESTE SI: TOP 3 TRUCURI PRIN CARE SCHIMBI MIROSUL CASEI TALE

5. Improspateaza mirosul pantofilor

Daca simti ca o pereche de pantofi a prins un miros neplacut, poti incerca sa lasi peste noapte in ei pliculete de ceai folosite.

Sursa foto: tea.mug.ro

 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top