Connect with us

Stil

Trăsături nebănuite ale oamenilor născuți în luna Decembrie

Oamenii născuți în Decembrie sunt influențați de planetele Saturn și Jupiter ceea ce îi face să aibă personalități remarcabile. Mai jos găsești atât părțile negative cât și părțile pozitive ale semnelor zodiacale născute în ultima lună din an.

Născuți între 1 și 21 Decembrie (Săgetător, partea pozitivă)

Oamenii care au fost fost norocoși să se nască în prima parte a lunii Decembrie au o rază de pozitivitate care întotdeauna s-a dovedit a fi cea mai marcantă caracteristică a lor.

Datorită inteligenței lor superioare pot să vadă ce e mai bun din orice situație.

Ei devin repede combustibilul care face pe toată lumea să se îndrepte către propriile obiective fără ca cineva să simtă cum că ceva ar merge prost. O altă caracteristică extraordinară a acestui semn zodiacal este dorința lui de aventură în cel mai plăcut mod cu putință.

Născuți între 1 și 21 Decembrie (Săgetător, partea negativă)

Pe de altă parte, oamenii născuți sub influența planetei Jupiter vin cu o grosolănie care ii face pe cei din jur să se sperie când planurile lor nu funcționează.

De asemenea, în schimbul inteligenței lor se consideră adevărate genii în orice problemă, fiind evident că se înșală foarte des.

Desigur aceste două aspecte merg mână în mână, de cele mai multe ori comportându-se ca o bombă cu ceas. Sunt considerați ca oameni volubili, cu toane care de multe ori ies din problemele mari, dar și care sunt părăsiți în situațiile complexe.

Născuți între 22 și 31 Decembrie (Capricorn, partea pozitivă)

În cealaltă parte a lunii, găsim o personalitate diametral opusă, cu calități bazate pe loialitate și pe muncă. Ei au o capacitate uimitoare de a lupta și de a culege roadele. De asemenea, ei au o capacitate incredibilă de a se recupera și energie care le permite să aibă propriul lor ritm fără ca cineva să îi intimideze.

Oamenii născuți în Decembrie sunt influențați de planetele Saturn și Jupiter

Alt element important al personalității lor este onestitatea de care dau dovadă. Aceste calități îi transformă în adevărați prieteni.

Născuți între 22 și 31 Decembrie (Capricorn, partea negativă)

Echivalentul membrilor celui de-al doilea grup este încăpățânarea lor. Pentru că sunt oameni cu încredere în sine este foarte greu să îi faci să-și schimbe părerea, odată ce au decis ceva.

Pentru că ei sunt predispuși la realismul absolut, uneori tot la ce se pot gândi este partea negativă a fiecarei situații. Prin urmare se implică în proiecte care nu au parte de multă susținere la început.

De obicei asta îi face să-și neglijeze propriile vise. O altă luptă a acestor oameni este aceea că ei sunt pea focusați pe lumea lor interioară.

Citeşte şi Monica Pop, declaraţie despre Alexandru Arșinel: “… o nouă tragedie”

Medicul Monica Pop a făcut declarații cutremurătoare despre Alexandru Arșinel. Marele actor a fost supus luni unei intervenții chirurgicale la inimă după ce, pe 10 decembrie, a ajuns la spital.

Acesta acuza dureri puternice în piept. Monica Pop a declarat că dacă Alexandru Arșinel ar fi neglijat simptomele și nu ar fi ajuns la timp la spital, ar fi avut loc o nouă tragedie.

”Am fi avut un nou deces. Multi oameni din tara asta cauta evenimente cu adrenalina. Este cea mai mare tampenie.

Necazurile foarte mari pe care le-a avut, pentru ca pierderea partenerei de scena, partenera de viata, cu o apropiere sufleteasca, este o chestie peste care foarte greu poti sa treci”, a declarat Monica Pop, citată de wowbiz.ro.

Alexandru Arşinel a fost internat în cursul zilei de luni

Medicii Spitalului Universitar de Urgență București au declarat, într-o conferinţă de presă, că Alexandru Arşinel a suferit un sindrom coronarian acut.

Managerul Spitalului Universitare de Urgenţă a dat detalii exacte despre ce se întâmplă în acest moment cu Alexandru Arşinel.

Cardiologii susţin că actorului i-a fost montat în această dimineaţă un stent şi că este cooperant, conştient şi are o stare generală favorabilă.

“A ajuns aseară la camera de gardă cu o durere toracică inferioară, a fost supus mai multor analize şi s-a decis internarea. Pentru a avea şi o părere medicală mai amănunţită, a venit şi domnul profesor Vinereanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top