Connect with us
limba-29072015

Stil

Uite ce boli poti avea in functie de cum arata limba ta

Medicii sustin ca limba ta, si in special aspectul ei, ascunde diverse afectiuni ale corpului tau. Uite cum depistezi afectiunile cu care te confrunti.

CITESTE SI: TOP 11 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE GURA TA

Limba ta reprezinta unul dintre cele mai importante organe de simt din intreg corpul. Medicii spun ca trebuie sa ai mare grija de aspectul ei si sa tii cont de toate schimbarile care se produc pe suprafata acesteia pentru a-ti da seama de ce boli suferi.

In mod normal limba ar trebui sa fie netetda, cu o nuanta rozalie si cu o tenta de alb la suprafata. Daca limba ta arata asa, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Asta inseamna ca organismul tau functioneaza bine.

Cand observi ca limba ta devine albicioasa, atunci inseamna ca pancreasul sau splina ta au de suferit in acele momente sau ca te paste o raceala sau gripa.

Atunci cand limba ta este complet rosie, ai toate motivele sa te alarmezi. Aceasta nuanta prevesteste un viitor atac cardiac sau un accident vascular.

Daca limba ta are o nuanta de galben, atunci insemna ca suferi de anumite afectiuni pulmonare. Ceva nu este in regula cu plamanii tai si fie renunti la fumat, fie consulti un medic.

Daca observi pe limba ta pete albicioase, insemana ca ai o ciuperca  de gen candida. Aceasta micoza este favorizata de antibiotice si necesita tratament cu antifungice.

Limba ta ce culoare are?

Sursa foto: i-am-bored.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top