Connect with us
UNTOLD 2020 nu se anulează! Marele festival se va desfășura anul acesta pe YouTube

Stil

UNTOLD 2020 nu se anulează! Marele festival se va desfășura anul acesta pe YouTube

De la data de 1 iunie, mai multe restricții au fost ridicate, iar alte măsuri de protecție au fost impuse. Astfel, libera circulație a intrat în vigoare, oamenii s-au reîntors la locurile de muncă, la multe dintre vechile activități, terasele și plajele s-au deschis și sunt permise evenimentele restrânse, cu cel mult 500 de persoane și respectarea . În acest context, marile festivaluri care ar fi trebuit să se desfășoare în această vară pe teritoriul României au fost anulate și reprogramate în 2021. Cu toate acestea, organizatorii festivalului UNTOLD 2020 au anunțat că au surprize mari pentru iubitorii de muzică. Astfel, aceștia au anunțat că spectacolul se va desfășura online, pe contul oficial e YouTube.

UNTOLD 2020 nu se anulează! Marele festival se va desfășura anul acesta pe YouTube

Organizatorii UNTOLD anunță în premieră un proiect adaptat perioadei dificile în care trăim. Având în vedere că acest show a fost unul dintre cele mai așteptate, organizatorii s-au gândit să îi introducă pe spectatori în atmosfera de vară, dar într-o manieră deosebită. Fanii festivalului vor avea ocazia să vadă, în premieră, pe Youtube, show-urile unor artiști care au urcat pe scena principală în cei cinci ani și care nu au mai fost difuzate până acum. Vorbim de artiști precum Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell, Timmy Trumpet, Scooter și mulți alții.

În cele patru nopți în care oamenii ar fi trebuit să se distreze la Cluj, în perioada festivalului – 30 iulie – 2 august 2020, organizatorii s-au gândit să aducă emoția spectacolului. Astfel, show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediție a festivalului, sau al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte ca marele DJ să se retragă, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD. Cei mai uimiți vor fi cei care nu au luat parte la show-urile acestea live, dar și cei care retrăiesc emoțiile de atunci.

Alte momente din edițiile anterioare care vor fi dezvăluite în premieră la UNTOLD 2020 sunt create de Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis, dar și Subcarpați.

Surpriza de la 1 august

Cea mai mare surpriză va fi cea din seara de 1 august, când un invitat secret, unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, va pregăti un show live care va fi difuzat pe canalul de YouTube Untold.

„Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă.”, transmit organizatorii.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top