Connect with us
140 de oameni au ajuns la spital. La Ploiești este stare de urgență

Știri

140 de oameni au ajuns la spital. La Ploiești este stare de urgență

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a cerut să se declare stare de urgență la Ploiești. Asta din cauza căpușelor, a țânțarilor și a mizeriei. Acest lucru s-a întâmplat din cauza tergiversării contractului pentru deratizare și dezinsecție. 140 de oameni au ajuns la spital.

Stare de urgență la Ploiești. Ce s-a întâmplat?

Deoarece procedura de licitație a fost blocată, primăria municipiului Ploiești nu a avut cum să angajeze o firmă specializată care să se ocupe de probleme locale. Rezultatele nu au întârziat să apară.

În această săptămână, nu mai puțin de 140 de persoane au ajuns la spital după ce au fost mușcate de căpușe. Iar aceasta nu este singura problemă. Pe măsură ce temperaturile cresc, crește și riscul de îmbolnăvire ca urmare a înțepăturilor de țânțari.

La primărie au venit zeci de sesizări. De asemenea, la Secţia de boli infecţioase de la SJU, au apărut zeci de cazuri. Chiar și în mass-media sunt zeci de sesizări, a spus primarul Adrian Dobre.

CITEȘTE ȘI: Pericol de EXPLOZIE – O cisternă GPL încărcată cu 35.000 de litri s-a răsturnat în Ploiești

CITEȘTE ȘI: Avocatul Poporului a solicitat relocarea unor deținuți de la Penitenciarul Ploiești! Un deținut a intrat în greva foamei

Comunicat de Presă – Primăria Ploiești

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic – Investiţii, informează cetăţenii că, începând de astăzi, se vor executa lucrări de întreţinere – asfaltare pe următoarele străzi:

– Strada Gh. Gr. Cantacuzino – intersecţie Tache Ionescu/ I.L. Caragiale;
– Strada Rudului nr. 6;
– Strada Mărăşeşti – intersecţiei Rudului – trotuar (zona Policlinica Stomatologică).

Totodată, începând cu data de 4 mai 2018, se vor executa lucrări de întreţinere în intersecţia străzilor Trei Ierarhi, Gh. Gr. Cantacuzino şi Vlad Ţepeş.

Săptămâna viitoare, respectiv, luni, 7 mai 2018, se vor derula lucrări de întreţinere pe strada Avram Iancu, iar de marţi, 8 mai 2018, se vor executa lucrări similare pe strada Rudului, pe tronsonul cuprins între străzile Jijiei şi Cozia.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect „Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare şi întreţinere reţele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepţia celor aflate în administrarea altor entităţi) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieşteană îşi cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări şi le mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top