Connect with us
Luptătorul Tolea Ciumac s-a ales cu un nou dosar penal după ce a bătut trei oameni în Pitești, după o șicanare în trafic.

Știri

Tolea Ciumac s-a ales cu un nou dosar penal. Luptătorul a bătut trei oameni în Ploiești

Luptătorul Tolea Ciumac s-a ales cu un nou dosar penal după ce a bătut trei oameni în Pitești, după o șicanare în trafic.

Scandalul a avut loc miercuri seară, în apropierea gării din Pitești. Anatolie Ciumac, cunoscut ca Tolea Ciumac, se afla în mașină cu soția sa, Alina, care conducea autoturismul. Luptătorul a început să se certe cu un șofer, pe motiv că acesta l-a șicanat în trafic. Discuția a degenerat rapid în violențe.

Ciumac l-a luat la bătaie pe șofer dar și pe tatăl acestuia, pasager în mașină. Luptătorul MMA a lovit și o femeie, vânzătoare la o florărie, care ieșise să vadă ce se întâmplă.

Scandalul a fost aplanat doar de sosirea polițiștilor. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și mai multe autospeciale ale Poliției. Șoferul agresat a fost dus la spital iar Tolea Ciumac a mers la poliție, să dea declarații.

Tolea Ciumac a bătut doi bărbați și o femeie

„Bărbatul despre care exista indicii că a provocat incidentul a fost condus la Secția 4 Politie, pentru audieri. În funcție de concluziile verificărilor, vor fi dispuse măsurile legale”, a declarat agentul principal Andreea Însurățelu, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Luptătorul nu este la prima abatere. În luna iulie a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Ciumac a fost acuzat că ar fi sechestrat, tâlhărit și violat o tânără în pădurea Băneasa. Incidentul a avut loc, după lăsarea serii, în dreptul Podului Măgura, dintre Otopeni și Balotești.

Citește și:Jocelyn Wildenstein, cunoscută drept „femeia-pisică”, a fost arestată

Tolea Ciumac a luat de pe stradă o tânără în jur de 22 de ani și a mers cu ea în pădure. Acolo, a dezbrăcat-o și a obligat-o să întrețină relații intime cu el, sub amenințarea unui briceag.

Luptătorul MMA a stat și după gratii. El a fost închis în România pentru tentativă de omor și în Spania pentru furt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top