Connect with us
O profesoara din America a uimit lumea dupa ce a slabit enorm in doi ani de zile. Tanara face acum ravagii pe retelele de socializare.

Știri

A slabit enorm, iar acum face senzatie pe retelele de socializare FOTO

Laura Micetich are 25 de ani si este din statul american Tennesse. In urma cu doi ani, ea cantarea 113 kilograme si tocmai iesise dintr-o relatie. Acela a fost momentul cand a decis ca trebuie sa schimbe.

„Punctul de cotitura a fost dupa ce am terminat facultatea si am iesit dintr-o relatie care dura de patru ani. M-am gandit sa ma fac profesoara si sa fiu un exemplu de urmat pentru copii”, si-a inceput aceasta povestea, intr-un interviu acordat The Sun.

Tanara a postat pe o retea de socializare mai multe imagini in care arata cat de mult s-a schimbat. Cu toate acestea, foarte multi dintre cei care au vazut fotografiile se indoiesc ca ea a slabit pe cale naturala si ca ar fi apelat la chirurgie si pastile pentru a pierde din greutate.

a slabit

Laura insista ca a slabit pe cale naturala si ca, desi initial s-a gandit sa se operere, a decis sa mearga la sala si sa tina o dieta sanatoasa.

„Chiar mi s-a intamplat ca unii oameni sa imi fure pozele si sa le foloseasca la reclame pentru pastile slabit, sustinand ca am apelat la ele ca pierd din greutate, dar nu e adevarat”, a mai mentionat aceasta.

Citeste si: CURA DE SLABIRE Oana Radu – Afla cum a slabit vedeta

„Principalul meu scop este sa fiu fericita si sanatoasa. Imi place sa merg la sala si ma antrenez sase zile pe saptamana, insa cred ca este vorba mai mult despre mentinerea unui stil de viata sanatos, decat de pierderea in greutate”, a mai declarat Laura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top