Connect with us
Accident grav în județul Suceava. Cinci persoane au murit carbonizate

Știri

ACCIDENT grav în Slatina! Cine sunt victimele tragediei

Cinci persoane au fost rănite marţi dimineaţa în urma unui accident rutier produs pe DN65, la intrarea în Slatina dinspre Craiova, în apropierea podului peste râul Olt, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Citeşte şi Viscolul se pregăteşte să lovească România! ALERTĂ de la meteorologi

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Alin Băsăşteanu, în accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau trei adulţi şi doi copii, toţi suferind diferite traumatisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje SMURD

„Au intervenit un echipaj SMURD, o autospecială complexă pentru descarcerare şi patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Olt. Au fost transportaţi la UPU doi minori, în vârstă de 11 şi de 12 ani, precum şi trei adulţi cu vârsta de 25, 40 şi 47 de ani, toţi conştienţi, prezentând diferite traumatisme produse prin accident rutier”, a precizat Băsăşteanu.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, accidentul s-a produs pe fondul depăşirii neregulamentare, manevră efectuată de şoferul unuia dintre cele trei autoturisme implicate.

Citeşte şi TREI zodii de femei care se cuplează doar cu bărbaţi frumoşi

Traficul rutier pe DN65, la Slătioara, în apropierea podului peste râul Olt, s-a desfăşurat pe un fir, alternativ, timp de o jumătate de oră de la producerea accidentului, iar după ora 9,00 circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top