Connect with us
Accident la Mangalia. Copil de 6 ani, lovit de un șofer băut

Știri

Accident la Mangalia. Copil de 6 ani, lovit de un șofer băut

Este o sâmbătă neagră! Accident la Mangalia, unde un copil care voia să traverseze neregulamentar a fost lovit de un autotorism. Ulterior, s-a demonstrat că șoferul era băut. Tot astăzi, în Germania, s-a produs un accident cumplit, în urmă căruia au murit 4 români.

Accident la Mangalia. Copilul traversa neregulamentar, șoferul consumase alcool

Copilul, în vârstă de 6 ani, traversa nesupravegheat, în alergare, pe strada M.I. Dobrogeanu din municipiul Mangalia, într-o zonă care nu era marcată pentru pietoni. Pe lângă traversarea neregulamentară a minorului, a intervenit și consumul de băuturi alcoolice, șoferiun fiind depistat cu 0,31mg/l alcool pur în aerul expirat. Probabil de aceea reflexele sale sau fost încetinite și nu a reușit să frânze la timp pentru a nu lovi copilul.

Băiatul în vârstă de 6 ani a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru șoferul de 46 de ani.

Tot astăzi, accident cumplit în Germania. 4 români au murit

În această dimineaţă, în Germania, un accident mult mai grav decât cel din Mangalia a avut loc. Patru români au murit, după ce accidentul a fost provocat tot de un român.

Tragedia a avut loc pe Autostrada A44 din Germania. Un microbuz Opel Vivaro cu 5 români a fost prins între două TIR-uri.

Şoferul unuia dintre TIR-uri, român şi el, este cel care a provocat accidentul, pentru că nu a observat că în fața sa se provocase un ambuteiaj. Nu a frânat la timp și a dus la o întreagă tragedie în urmă căreia și-au pierdut viața 4 români din microbuz.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top