Connect with us
Un acrobat a căzut de la opt metri înălțime la Circul Globus, în timpul unui spectacol desfășurat duminică. El a fost dus la spital.

Știri

Acrobat, căzut de la înălțime la Circul Globus! Ambulanța a intervenit!

Un acorbat a căzut de la circa opt metri înălțime, în timpul unui spectacol desfășurat la circul Globus. El a fost dus de urgență la spitalul Floreasca, în stare de inconstiență.

Update, ora 14.15:  Acrobatul rănit se numeşte Ionel Orzan şi are 66 de ani. El este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Spitalul Floreasca pentru mai multe investigaţii, precizează Primăria Capitalei.

Orzan a căzut, duminică, de la cinci metri înălţime, la ultima ieşire, când i-a alunecat mâna, mai arată reprezentanţii Primăriei.

Ionel Orzan a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălţime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana – 62 de ani, cu care intra in Roata Morţii, potrivit sursei citate.

Știre inițială

„Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştienţei, şi o contuzie la gleznă, în urma căderii de la o înălţime de aproximativ opt metri”, a declarat, pentru News.ro, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Conform primelor informații, el executa o acrobație numită roata morții. Se pare că i-ar fi alunecat mâna și după aceea a căzut în gol.

Citește și: Dresura de animale ar putea fi interzisă la Circul Globus

Un spectator al circului Globus, care venise la spectacol împreună cu soția și copii, a dezvăluit la B1 TV că nu a existat o plasă de siguranță în timpul numărului acrobatului.

Din păcate am fost martori la un asemenea moment, nu mă așteptam să întâlnesc așa ceva la circ. Să nu fie niciun fel de siguranță, n-am văzut nici măcar o plasă sau o coardă de siguranță (…) Norocul lui a fost că a căzut la finalul numărului,  a spus spectatorul, el estimând că în timpul acrobației, acrobatul ajunsese chiar și la 15 metri.

El a precizat că spectacolul a continuat.

Citește și: Incendiu la Circul Globus: 11 animale au murit, printre care tigri, câini și pisici

La locul incidentului au intervenit două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top